Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Το πιο ενδιαφέρον κριθαρότο που έχω ποτέ φτιάξει, είναι αυτό με νωπά, άγρια Ελληνικά μανιτάρια, της συνταγής που ακολουθεί. Γιατί το κριθαράκι είναι το ιδανικό[...]
Πηγή: caruso.gr15 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 3/4 του φλιτζανιού ζεστό νερό 3 κουταλιές ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 χούφτα φρέσκο μαϊντανό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook650 γρ. πέννες 200 γρ. porcini secchi (αφυδατωμένα μανιτάρια ποικιλίας Boletus edulis) 220 ml χλιαρό νερό 1,5 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 2 μέτριες ντομάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για 4-6 άτομα 450 γραμμάρια πέννες ολικής αλέσεως 1 ματσάκι σπαράγγια μεσαίου μεγέθους, περίπου 1 κιλό ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί ½ φλιτζάνι light τυρί[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 450 γραμμάρια πέννες ολικής αλέσεως ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί ½ φλιτζάνι light τυρί κρέμα 150 γραμμάρια μανιτάρια 30 γραμμάρια αποξηραμένα[...]
Πηγή: sidagi.gr15 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 3/4 του φλιτζανιού ζεστό νερό 3 κουταλιές ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 χούφτα φρέσκο μαϊντανό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookυλικά 1 πράσο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο 30γρ αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 500γρ σπαράγγια αλάτι πιπέρι 500γρ ζυμαρικά λάδι τρούφας εκτέλεση Βάζετε τα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα ίσως η πιο πετυχημένη νεοτερική ιδέα στη σύγχρονη Ελληνική μαγειρική, αυτή που γεννήθηκε δηλαδή μετά τη μεταπολίτευση και εξελίσσει[...]
Πηγή: caruso.gr