Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Το παστίτσιο είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά του blog μας, γι' αυτό και ήταν απ' τις πρώτες συνταγές που παρουσιάσαμε. Όταν έπεσε στα χέρια μας η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά συνταγής 500 γρ. σπαγγέτι 12 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 2 αυγά χτυπημένα 180 γρ. παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: icookgreek.comΜπορούμε να κάνουμε το σαγανάκι με κάποιο άλλο σκληρό τυρί της αρεσκείας μας, όπως φορμαέλα ή χαλούμι. Συστατικά 250gr.ταλιατέλες Λάδι 1κ.σ.βούτυρο ή[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (2 μερίδες) : 175 γρ. σος σαφράν (η συνταγή παρακάτω) 200 γρ. φιλέτο φρέσκου σολωμού 1/2 φλιτζ. παχιά κρέμα 2 κουταλιές τριμμένο τυρί παρμεζάνα 150[...]
Πηγή: yumyum.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr– Είναι παπαλίνα αλλά δεν είναι οι γκέισες σαρδέλες Καλλονής ούτε οι αντίστοιχες ιταλικές. Τι είναι;Μην απαντήσετε απλώς μακαρονάδα, καθότι προφανές αφού περί[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.gr