Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1,5 πακέτο κοντά μακαρόνια τύπου κοχύλια, πέννες ή άλλο είδος στο οποίο να μπορεί να εισχωρήσει η σάλτσα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι λίγη τριμμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη 450 γρ. κουνουπίδι 2 αυγά 150 γρ. αμύγδαλα αλεσμένα στο μπλέντερ 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα Γ ια την πίτσα 2 κολοκυθάκια 4 φέτες προσούτο 240 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛατρεύω τις ασιατικές γεύσεις, το πόσο διαφορετικές είναι και το πώς οι συνδυασμοί τους πάντα ξαφνιάζουν ευχάριστα τον ουρανίσκο μου. Ειδικά η γιαπωνέζικη[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι πίτσες με αραβική πίτα δεν συγκρίνονται ακριβώς με την αυθεντική ιταλική ζύμη σε γεύση και υφή -και γιατί θάπρεπε άλλωστε- ωστόσο, μπορούν άνετα να[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτή την μακαρονάδα την έφτιαχνε η μητέρα μου όταν ήμουν μικρή και αργούσε να έρθει από την δουλειά και έπρεπε να φτιάξει κάτι γρήγορο. Θυμάμαι έλεγε κλασικά:[...]
Πηγή: tasteandtell.grΈνα πιάτο δροσερό, απλό και γρήγορο στην παρασκευή του και ευκολοδιατήρητο στο ψυγείο. Μία λύση “τράβηξε το τάπερ από το ψυγείο” για τους “εργένηδες των δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο και εύκολο το φαγητό μας σήμερα, με αρώματα που θυμίζουν καλοκαιρινή Ελλάδα! χρειαζόμαστε 400 γρ ζυμαρικά (πένες, φιογκάκια, στριφτό) 400 γρ[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜια συνταγή γεμάτη γεύση, ιδανική για ειδικές περιπτώσεις. Η γενναιόδωρη υφή της ζύμης των κανελονιών και η ευρεία κοιλότητα που τα χαρακτηρίζει είναι ιδανική[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πρώτο πιάτο βγαλμένο από το ντουλάπι μιας Ιταλίδας mama Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ζυμαρικά (strozzapreti) 1 κιλό ανάμεικτα, σωλήνες και αχιβάδες. 150 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒρήκα τη συνταγή στο διαδίκτυο. Την βρήκα εύκολη, έτυχε νάχω τα υλικά και αφού την έφτιαξα, την φωτογράφισα και σας την παραδίδω. Θα δείτε μικρές αναγκαστικές[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 5οο γραμ πράσινα κολοκυθάκια κομμένα κυβάκια μικρά και αχνισμένα στο νερό να μαλακώσουν Για την μπεσαμελ 4 κουταλιές αλεύρι ότι ναναι... 3 αυγά[...]
Πηγή: greekmasa.grΦωτογραφία δεν έχω από αυτό το πιάτο γιατί το ετοίμασα πρωί πρωί την ώρα που έφευγε ο άντρας μου για τη δουλειά. Θα μου πείτε... πάλι μπρόκολο; Τι να κάνω;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.gr