Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Τα θαλασσινά είναι τα αγαπημένα μας! Λατρεύουν τις φρέσκες τομάτες και τα ζυμαρικά, μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και μας δίνουν νοστιμότατα πιάτα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. σπαγγέτι Νο10 (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΣπαγγετίνι με ντομάτα και κάρυ σε 7’ που χρησιμοποιεί πέντε απλά υλικά, δεν θα βρείτε στην Ιταλική κουζίνα. Το κάρυ -περιέργως- χρησιμοποιείται σε Ιταλικά[...]
Πηγή: caruso.grΌπως σας έλεγα στο περασμένο ποστ , αφού καθάρισα τα μύδια, πέρασα στην μακαρονάδα μέσα στην οποία τα ονειρευόμουν. Ήταν μία από τις ωραιότερες μακαρονάδες που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα στη Νυκτερίδα οπότε, όπως καταλαβαίνετε, αυτό ανέτρεψε τα αρχικά μου σχέδια για τη συνταγή της εβδομάδας. Άλλωστε πώς[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Υλικα: 1 αστακο γυρω στο κιλο. 1 πακετο λιγκουινι η΄σπαγγετι ότι σας αρεσει. ½ φλυτζανι ελαιολαδο 1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 3[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. σπαγγέτι Νο10 (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν σας κάνω πλάκα! Έτυχε να μην έχω στο ντουλάπι ούτε μακαρόνια ούτε λιγκουίνια, που είναι τα συνήθη ζυμαρικά που υποδεικνύουν οι συνταγές και έβαλα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ Λιγκουίνι 200 γρ αστακοουρά 250 γρ σπανακι 200 γρ τυρι κρεμα Filadelphia 200 γρ Cottage Cheese 2 κ.σ. ανηθο 1 κρεμμυδι ξερο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. Linguini Barilla 2 κονσέρβες τόνο σε νερό 1 φλυτζάνι του καφέ σταφίδες 1 φλυτζάνι του καφέ κουκουνάρια Μισή πουμαρό ή ένα ποτήρι[...]
Πηγή: greekmasa.gr(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια ταλιατέλες 2 αστακούς μαγειρεμένους 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 1/2 φλιτζάνι άσπρο ξερό κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καπονάτα (caponata) προέρχεται από τη χώρα του «νονού» και είναι ανάλογα πολυπρόσωπη. Αποτελεί από μόνη της νοστιμότατη σαλάτα, συνοδεύει τέλεια ψητό κρέας ή[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλά χρόνια κάνω τα μακαρόνια με κιμά με διάφορους τρόπους αλλά αυτή η συνταγή έχει ωραία μυρωδιά και μου την ζητάνε πιο συχνά. (φωτό από Internet) Τί θα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά αστακοί: 2 μεγάλοι ταλιατέλες: 500 γρ. κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 7-8 κουταλιές καρότα: 2 τριμμένα ζωμός λαχανικών: 1 λίτρο αλάτι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.com400 γρ. κολοχτύπες (ουρές από αστακούς) 300 γρ. χυλοπίτες 20 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι 3 ντοματίνια Σαντορίνης ½ σκελίδα σκόρδου 1 φλιτζ. κρασί λευκό demi sec.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά συνταγής 2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες ή κύβους χοντρό αλάτι για το ξεπίκρισμα της μελιτζάνας 500 γρ. ζυμαρικά (μπαβέτε ή σπαγγέτι Νο 6) 1 φλιτζάνι του[...]
Πηγή: icookgreek.com