Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Εύκολο και οικονομικό «ψευτοπαστίτσιο» που αγαπάνε όλα τα παιδιά! Όταν η Ευγενία από το Eat Yourself Greek είχε την όμορφη ιδέα να γιορτάσουμε και διαδικτυακά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚάποιες φορές απορώ κι' εγώ με τον εαυτό μου, πως μου βγαίνουν κάποιες συνταγές ή εκτελέσεις (στην κυριολεξία δηλαδή...) με τα διαθέσιμα υλικά. Αλλά θα μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αλεύρι Διαφημίσεις 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 3 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: toarkoudi.gr1 κιλό αγκινάρες κατεψυγμένες ή φρέσκες 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 250 γραμμ. φασολάκια 250 γραμμ. σπανάκι 2 πράσα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 2[...]
Πηγή: argiro.grΣας περισσεύουν αυγά από αυτά που βάφουμε το Πάσχα; Εμένα πάντα. Ένα εύκολο φαγητό λοιπόν που πιστεύω θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, είναι το κοφτό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΣτην Ιταλία η συνταγή ονομάζεται Crostata di tagliatelle paglia e fieno και είναι από τις πιο κλασικές που χρησιμοποιούν αυτές τις μοναδικές ταλιατέλες που[...]
Πηγή: caruso.grΓια τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 40 γρ. ελαιόλαδο 4 κρόκοι αλάτι νερό 1 αυγό για άλειμμα 100 γρ.αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων Για τη γέμιση 200[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό αγκινάρες κατεψυγμένες ή φρέσκες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 250 γραμμ. φασολάκια 250 γραμμ. σπανάκι 2 πράσα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 40 γρ. ελαιόλαδο 4 κρόκους αυγών Αλάτι 110 ml νερό Για τη γέμιση 200 γρ. μαστέλο 1 ματσάκι βασιλικό 8[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για 4 άτομα 350γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 170 γρ.γάλα αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Υλικά για τη σάλτσα 250γρ. λουκάνικο 500γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓιαγλία όπως λέμε… Πεϊνιρλί Το πεϊνιρλί είναι μόνο με τυρί (πενίρ: τυρί). Αυτό με το αυγό το έλεγαν γιουμουρταλούγια (γιουμουρτά: αυγά) και αυτό με τον[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΝιόκι για πρώτη φορά στην ζωή μου έφαγα όταν ήμουν 16 χρονών, στο σπίτι της αγαπημένης μου θείας Πατρίτσια η οποία είναι από την Περούτζια της Ιταλίας. Η θεία[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣας περισσεύουν αυγά από αυτά που βάφουμε το Πάσχα; Εμένα πάντα. Ένα εύκολο φαγητό λοιπόν που πιστεύω θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, είναι το κοφτό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr...το παστίτσιο της τεμπέλας! Μου αρέσει πολύ η μπεσαμέλ! Μπορώ να την τρώω με το κουτάλι, αλειμμένη σε ψωμάκι, σαν παιδί στο παστίτσιο έβγαζα τον κιμά (τον[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜία διαφορετική πρόταση για λαζάνια από τον Ανδρέα Λαγό Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια 30 Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι ψιλοκομμένο 1 κουτί ή 3-4 φρέσκιες[...]
Πηγή: chefoulis.grΜετά τα σπιτικά ραβιόλια η επόμενη προσπάθεια, μετά από καλή μελέτη, ήταν για τορτελίνια. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει επόμενη μιας κι η μηχανή ζυμαρικών παρουσίασε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά (24 τρεμάχια) : ½ κιλό κοχύλια γίγαντες βρασμένα και στραγγισμένα 6 κουταλιές βούτυρο 6 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες και κομμένες λίγο αλάτι 6[...]
Πηγή: yumyum.gr