Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Ή καλύτερα, ατομικά brownies με "καρδιά" λευκής σοκολάτας, με λίγη ακόμα λιωμένη λευκή σοκολάτα από πάνω, και ένα σοκολατάκι μαύρης σοκολάτας από δίπλα, έτσι,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr...της Nigella Lawson Σήμερα, μια ωραία ηλιόλουστη μέρα του Σεπτέμβρη, θέλοντας να γλυκάνω την επιστροφή στη σχολική ζωή της μεγάλης μου ανιψιάς...της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈφτιαξα για πρώτη φορά αυτά τα cupcakes για μια φίλη που νήστευε στη νηστεία των Χριστουγέννων και είναι πολύ γλυκατζού. Είχε λίγο απελπιστεί με το να τρώει[...]
Πηγή: foodjunkie.euΗ λεμονοεβδομάδα ή καλύτερα η εβδομάδα των εσπεριδοειδών κλείνει εδώ...αν και δεν τελειώνει... Αυτή τη στιγμή επάνω στο τραπέζι της κουζίνας εμφανίστηκαν κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠόσο εύκολα ανατρέπεται η "κανονικότητα"! Πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή ολάκερη η καθημερινότητά κι όμως δεν το συνειδητοποιείς! Κι όταν τελικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Καρλ Γιούνγκ , φημισμένος Ελβετός ψυχίατρος κι ένας από τους ιδρυτές της σύγχρονης ψυχολογίας του βάθους, επινόησε ένα κλινικό διαγνωστικό εργαλείο, το Τεστ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜην ήταν η περιρρέουσα παραφροσύνη στην ατμόσφαιρα, η σχιζοφρένεια που φόρτωνε ενισχυμένη απογοήτευση για την πολύτιμη ανυπαρξία της κοινής λογικής κι άλλο[...]
Πηγή: pandespani.comTo στίκι τόφι πούντινγκ (sticky toffee pudding) είναι ένα πολύ βρετανικό γλυκό, με ρίζες στη δεκαετία του ’60. Στην ουσία πρόκειται για ένα ζουμερό σπογγώδες[...]
Πηγή: pandespani.comΓνωρίζετε τι διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνης; Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον 1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες. 2)[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΕδώ και τρία βράδια προσπαθώ να γράψω αυτή την ανάρτηση... Εδώ και τρία βράδια κοιτάω για λίγη ή για πολλή ώρα το πληκτρολόγιο, και στο τέλος καταλήγω να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕύκολο, γρήγορο, χωρίς κόπο, gourmet πιάτο με κλασική φινέτσα και παραδοσιακές ρίζες . Το τραγανό φύλλο καταϊφιού σε συνδυασμό με την βελούδινη υφή της[...]
Πηγή: magiacook.grΔεν ήμουν ποτέ φαν των χριστουγεννιάτικων γλυκών - ούτε καν ως παιδί. Οι δίπλες και τα μελομακάρονα με λιγώνουν, οι κουραμπιέδες, που θεωρητικά ως βουτήματα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια το κέικ καρότου 110 γρ. φρέσκο βούτυρο 115 γρ. ελαιόλαδο 450 γρ. ακατέργαστη (ή μαύρη) ζάχαρη 4 αυγά 375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ή αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.gr