Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Μεγάλη Τρίτη χθες και ήπιαμε καφέ στη Μελένια... Ήταν ένα πολύ ευχάριστο απογευματινό ...είχαμε καιρό να μαζευτούμε οι φίλες και να τα πούμε για λίγο. Για τον[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.gr20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.grΑυτές τις μέρες : Έχω χρόνο να φτιάχνω πίτες , με σπιτικό φύλλο παρακαλώ . Ο Σ που τις λατρεύει, είναι εκστασιασμένος. Δεν χορταίνω να βλέπω Ολυμπιακούς και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά για ένα μέτριο ταψί Για το Ρεβανί 5 αυγά 1 κούπα στραγγιστό γιαούρτι 2 κούπες ζάχαρη 6 κουταλιές της σούπας αμύγδαλο τριμμένο Ξύσμα από ένα πορτοκάλι[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤα λαδερά κουλουράκια είναι από τα πιο αγαπημένα βουτήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι νόστιμα, υγιεινά, διατηρούνται για εβδομάδες και συνοδεύουν το πρωινό και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια μαρμελάδα, με νόστιμα φρούτα της εποχής φτιάχνουμε σήμερα! Επειδή τις μαρμελάδες τις αγαπάμε πολύ στην οικογένειά μας, τις συμπεριλαμβάνω απαραιτήτως στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτο πνεύμα των ημερών, αυτό το cheesecake έχει γεύση eggnog , του αγαπημένου χριστουγεννιάτικου ποτού των Άγγλων και των Αμερικανών. Ένα γλυκό ποτό με βάση[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπλακ Φόρεστ και επιστροφή στα 70’ς και στα κλασικά γλυκά της διεθνούς κουζίνας! Γιατί όπως ξέρετε, εμείς εδώ στο Cucina Caruso, έχουμε μια λατρεία για τα[...]
Πηγή: caruso.grΈχω συνδέσει την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με τις ανθοδέσμες και τα σοκολατάκια. Και σίγουρα αρκετοί από εμάς, πιστεύω το ίδιο. Αν και ως γνωστόν η γιορτή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Για τα μπισκότα 400 γρ. βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 3 κρόκους ½ ποτηράκι του κρασιού καθαρό οινόπνευμα ή βότκα ή τσίπουρο Φλούδα 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιορτάζουμε και κερνάμε! Όχι το μπλογκ,ούτε κι εγώ,μα ο καλός μου! Έτσι χθες του ετοίμασα σοκολατάκια φουλ του ουίσκι και της bitter,για να κεράσει στη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤρεις συνταγές για να κρατήσουμε τη γεύση τους και ένα κέρασμα για άμεση κατανάλωση σε κλασική αλλά και ...πειραγμένη εκδοχή: Μαριναρισμένες φράουλες![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυνταγή 1η απο την Ιταλία Η ιστορία του και απο που πήρε το όνομα του Το ιταλικης προέλευσης διάσημο γλυκό , πήρε το όνομάτου , από την αναζωογονητική και[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαιρος να δροσιστουμε με ένα σπιτικό αναψυκτικό απο βερίκοκα και με τα περισσέυματα φτιάχνουμε μια μαρμελάδα για τον χειμώνα ! Στην ουσία φτιάχνουμε ενα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ πρώτη μου απόπειρα για να φτιάξω πανακότα ευτυχώς στάθηκε επιτυχής! Μοίρασα το υγρό σε κάμποσα μπολάκια για να βγεί ατομικό, αλλά εσείς μπορείτε να το βάλετε[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.gr17/6/14 Γλύκισμα με espresso και Brazilian nuts. Ένα τύπου σοκολατάκι ψυγείου με έντονη την παρουσία του καφέ και των βραζιλιάνικων καρπών. Δεν περιέχει[...]
Πηγή: zannetcooks.com