banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις βασιλικος νεκταρινι

Βρέθηκαν 26 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΜΕ ΑΡΩΜΑ[...]

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ Υλικα για το προζυμι : 150 gr φυσικο προζυμι , 150 gr αλευρι δυνατο, 150 ml νερο, 1 κουταλια της σουπας[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΗΜΙΓΛΥΚΑ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ♦♦[...]

ΗΜΙΓΛΥΚΑ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ Οταν εφτιαξα τα "κομπακια" με ελιες και λιαστη ντοματα , ειχα υποσχεθει οτι θα επιστρεψω με την συνταγη ζυμης Νο1 της[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 2013 ♦♦ TORTA SAN[...]

ΤΟΥΡΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 2013 Πρεπει να διευκρινησω οτι δεν πιστευω σε γιορτες τυπου Αγιου Βαλεντινου. Δεν γνωριζω ακριβως πως ξεκινησε αυτη η γιορτη και πως[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
TORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ[...]

TORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Τόρτα μπονίσσιμα ( torta bonissima ), σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πολύ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ[...]

ΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Φεβρουάριο, και φτάσαμε ήδη στην δεύτερη Κυριακή του,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // FUGASSA[...]

ΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // FUGASSA[...]

ΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ[...]

ΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Φεβρουάριο, και φτάσαμε ήδη στην δεύτερη Κυριακή του,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΝΕΒΑΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ♦♦ TRECCINE[...]

ΑΝΕΒΑΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ Αφρατα κουλουρακια με φυσικο προζυμι, αρωματισμενα με μαστιχα. Αντι για ζαχαρη χρησιμοποιησα αρωματικο ανθομελο. Δοση : 30 κομματια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το αρωματικό κέικ του φθινοπώρου

Παρά τον ηλιόλουστο καιρό των τελευταίων ημερών, είναι σίγουρο πως είμαστε στο φθινόπωρο και το φθινόπωρο έχει τις δικές του μυρωδιές και αρώματα. Όλα γύρω μας[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
ΜΟΣΤΆΤΣΙΟΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΗ ♦♦ MOSTACCIOLI[...]

ΜΟΣΤ Ά ΤΣΙΟΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΗ 6 Δεκεμβριου σημερα και η μεγαλη παρεα του Quanti Modi di Fare e Rifare μοσχοβολησε τις γειτονιες με τα απιθανα μοστάτσιολι απο την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
TORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ[...]

TORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Τόρτα μπονίσσιμα ( torta bonissima ), σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πολύ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΚΑΙ[...]

ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΚΑΙ NUTELLA Αφρατη, μπριοσενια κουλουρα με γεμιση που συνδυαζει την μαρμελαδα βερυκοκο με την νουτελλα. Βεβαια, εγω[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ♦♦  BAKLAVA

ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ Ιδου και ο περιφημος μπακλαβας, που ανηκει στα παραδοσιακα χριστουγεννιατικα ελληνικα γλυκα. Η καταγωγη του μπακλαβα ειναι απο την Ανατολη. Γλυκα με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια ή πως να[...]

Εγώ για φέτος έκλεισα με ψησίματα και το εννοω σοβαρά. Το πολύ να κάνω κανένα σιροπιαστό ακομα. Το πολύ!!! Άντε και κανένα πανετόνε ακόμα γιατί κατεβαίνει σαν[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Μπισκότο vs κουραμπιέ!

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα έφτασε στο τέλος του για φέτος! Σήμερα τα παιδιά θα ανοίξουν και το τελευταίο κουτάκι και μεγάλες[...]

Πηγή: lamproukam.blogspot.gr
ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ Cheesecake !!!!

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ Cheesecake που φάγατε ποτέ !!!Τα αρώματα του και η υπέροχη δροσερή γεύση του θα σας μαγέψει !!Δοκιμάστε το..και πραγματικά θα το λατρέψετε!!![...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
ΧΑΛΒΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟΣ  ♦♦  HALVA ALL'ARANCIA

 ΧΑΛΒΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ο γνωστος σιμιγδαλενος χαλβας, σε δικη μου παραλλαγη, με εντονο αρωμα πορτοκαλιου. Η αναλογια των υλικων ακολουθει[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΕΚΑΚΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ♦♦ TORTINI ALLO[...]

ΚΕΚΑΚΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΚΑΟ Υλικα : 400 gr αλευρι για ολες τις χρησεις, 1 φακελλακι baking powder, 200 gr βουτυρο, 200 gr ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο, ακατεργαστη,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy