Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ Υλικα για το προζυμι : 150 gr φυσικο προζυμι , 150 gr αλευρι δυνατο, 150 ml νερο, 1 κουταλια της σουπας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗΜΙΓΛΥΚΑ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ Οταν εφτιαξα τα "κομπακια" με ελιες και λιαστη ντοματα , ειχα υποσχεθει οτι θα επιστρεψω με την συνταγη ζυμης Νο1 της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 2013 Πρεπει να διευκρινησω οτι δεν πιστευω σε γιορτες τυπου Αγιου Βαλεντινου. Δεν γνωριζω ακριβως πως ξεκινησε αυτη η γιορτη και πως[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Τόρτα μπονίσσιμα ( torta bonissima ), σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Φεβρουάριο, και φτάσαμε ήδη στην δεύτερη Κυριακή του,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Φεβρουάριο, και φτάσαμε ήδη στην δεύτερη Κυριακή του,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΝΕΒΑΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ Αφρατα κουλουρακια με φυσικο προζυμι, αρωματισμενα με μαστιχα. Αντι για ζαχαρη χρησιμοποιησα αρωματικο ανθομελο. Δοση : 30 κομματια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαρά τον ηλιόλουστο καιρό των τελευταίων ημερών, είναι σίγουρο πως είμαστε στο φθινόπωρο και το φθινόπωρο έχει τις δικές του μυρωδιές και αρώματα. Όλα γύρω μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜΟΣΤ Ά ΤΣΙΟΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΗ 6 Δεκεμβριου σημερα και η μεγαλη παρεα του Quanti Modi di Fare e Rifare μοσχοβολησε τις γειτονιες με τα απιθανα μοστάτσιολι απο την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Τόρτα μπονίσσιμα ( torta bonissima ), σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΚΑΙ NUTELLA Αφρατη, μπριοσενια κουλουρα με γεμιση που συνδυαζει την μαρμελαδα βερυκοκο με την νουτελλα. Βεβαια, εγω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΚΛΑΒΑΣ Ιδου και ο περιφημος μπακλαβας, που ανηκει στα παραδοσιακα χριστουγεννιατικα ελληνικα γλυκα. Η καταγωγη του μπακλαβα ειναι απο την Ανατολη. Γλυκα με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕγώ για φέτος έκλεισα με ψησίματα και το εννοω σοβαρά. Το πολύ να κάνω κανένα σιροπιαστό ακομα. Το πολύ!!! Άντε και κανένα πανετόνε ακόμα γιατί κατεβαίνει σαν[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα έφτασε στο τέλος του για φέτος! Σήμερα τα παιδιά θα ανοίξουν και το τελευταίο κουτάκι και μεγάλες[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ Cheesecake που φάγατε ποτέ !!!Τα αρώματα του και η υπέροχη δροσερή γεύση του θα σας μαγέψει !!Δοκιμάστε το..και πραγματικά θα το λατρέψετε!!![...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr ΧΑΛΒΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ο γνωστος σιμιγδαλενος χαλβας, σε δικη μου παραλλαγη, με εντονο αρωμα πορτοκαλιου. Η αναλογια των υλικων ακολουθει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΚΑΚΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΚΑΟ Υλικα : 400 gr αλευρι για ολες τις χρησεις, 1 φακελλακι baking powder, 200 gr βουτυρο, 200 gr ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο, ακατεργαστη,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr