Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 96 συνταγές
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί ιδιαίτερες γλυκιές γεύσεις να τις πιεις στο φλιτζάνι. Ψάξε για καλό ρόφημα σοκολάτας και φτιάξε ένα φλιτζάνι αρωματισμένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈχει υποβληθεί από pabaki Πέμπτη, 28/05/15 Υλικά:400 γρ. ζυμη 250 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα500 γρ. ζάχαρηχυμος απο 5 λεμόνια και ξύσμα απο 210 αυγα190 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ Λιώνουμε το βούτυρο. Αλείφουμε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας με βούτυρο και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο. Κόβουμε κύκλους διαμέτρου 8 εκατοστών.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠάντα έρχεται κάποια στιγμή, που βλέπεις με απορία το γεγονός, ότι ορισμένα πράγματα που για άλλους μοιάζουν πολύ εύκολα, να είναι για σένα το λιγότερο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤούρτα, σοκολάτα, φουντούκια, καραμέλα ήταν οι λέξεις που στροβιλίζονταν στο μυαλό μου για το γλυκό των γενεθλίων μου. Τελικά, ψάχνοντας διάφορες συνταγές[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τις ημέρες που νηστεύουμε και όχι μόνο!! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ταχίνι 350 γρ. άχνη 350 ml νερό 450 γρ. αλεύρι μαλακό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 λεμόνια 265 γρ.βούτυρο 525 γρ.ζάχαρη άχνη 4 αυγά 180 γρ.αμύγδαλο σκόνη 400 γρ.αλεύρι φαρινα 2 κ.γλυκού μπαίκιν παουντερ Βράζουμε τα λεμόνια ολόκληρα σε[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΤέλειες ροδέλες πορτοκαλιού και μανταρινιού, γυαλιστερές από το σιρόπι, με ένα υπέροχο ζωντανό χρώμα. Αυτή η μαρμελάδα μοιάζει πολύ με γλυκό του κουταλιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ζυμώματα και το βάψιμο των αυγών γίνονται παραδοσιακά τη Μεγάλη Πέμπτη. Η μαμά μου πάλι είχε πάντα έτοιμα, τα κόκκινα αυγά και τα κουλουράκια της, από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια οποιοδήποτε γλυκό της αρεσκείας σας (συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου). Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ κακάο 150 γρ ζάχαρη 350 γρ νερό 20 γρ βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 470 γραμμάρια βούτυρο 175 γραμμάρια ζάχαρη 3 αυγά 650 γραμμάρια αλεύρι Βγάζω το βούτυρο από το ψυγείο να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο παγωτό φράουλα χωρίς πολλά υλικά και χωρίς αυγά. Αυτή η συνταγή είναι του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. φρέσκες φράουλες 250 γρ. ζάχαρη άχνη 500[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε τις μπανάνες. Τοποθετούμε πρώτα στο μπλέντερ το νερό, τη ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τις μπανάνες κομμένες και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤούρτα black forest απο την Νίκη Τσαρνα! Υλικά: Για το παντεσπάνι 125γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ ζάχαρη 5 αυγά 30γρ κακάο Για το σιρόπι 150γρ νερό[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ πολύ καλά. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε τα ξερά φρούτα, το μέλι και το ξύσμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΉρθα στα γρήγορα να κεράσω ένα σοκολατένιο μπράουνις (του Παρλιάρου) με σπιτικό παγωτάκι (το γνωστό πεντανόστιμο με το ζαχαρούχο και το μόρφατ), έτσι για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΣερβίρετέ την με το ψωμί αλλά και πλάι σε ώριμα κίτρινα τυριά όπως ένα τσάτνεϊ ή ένα πατέ φρούτων. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 1600 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grMarshmallows από τον Στέλιο Παρλιάρο. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. ζάχαρη 400 γρ. νερό 4 φύλλα ζελατίνας (20 γρ.) άχνη ζάχαρη για την επικάλυψη Βράζουμε τη ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓρήγορο και με σίγουρη γευστική επιτυχία! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. κουβερτούρα 55%κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά 30 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, τη άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα-ένα τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕνα κλασικό γλυκό για όλες τις ώρες ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ για 12 μερίδες 300 γρ. αλεύρι 300 γρ. άχνη 300 γρ. λευκό αμύγδαλο σκόνη 2 αυγά 250 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕλεγεία της γεύσης! Αλήθεια τί είναι η γεύση και πώς επηρρεάζει την καθημερινότητά μας; Μπορεί ένα γλυκό να μας φτιάξει έστω και πρόσκαιρα τη διάθεση; Αλλά ας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια παραλλαγή της συνταγής του Σ. Παρλιαρου. Τι χρειαζόμαστε: Μελομακάρονα 500 γρ. Γάλα 1 φακελάκι ανθος αραβοσίτου για βράσιμο Σαντιγί (ειτε γκαρνι, είτε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓρήγορο και απολαυστικό γλυκό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Είναι μια συνταγή που διάβασα απο το Στέλιο Παρλιάρο. Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ. κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή τη βρήκα απο τον Παρλιάρο! Την έχω δοκιμάσει και μου αρέσει πααααρα πολύ! Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. φρεσκο γαλα 1,5%[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 15/02/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μπισκοτογλυκό ψυγείου με σοκολατένια κρέμα με 5 υλικά Μια πανεύκολη συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ Κόβουμε τον χαλβά σε μικρά κομμάτια. Τον βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο και πολτοποιούμε πολύ καλά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤρούφες σοκολάτας Κομμάτια: 30 , Χρόνος προετοιμασίας: 15’, Κόστος: 7,5 € ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας κακάο 2[...]
Πηγή: foodtrails.gr