Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 165 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕλαφριά τούρτα σοκολάτας πορτοκάλι! Εύκολη και πεντανόστιμη! Είναι σχεδόν δικιάς μου έμπνευσης και πραγματικά καταναλώνεται μέχρι τελευταίας μπουκιάς από όλους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΪΚ: Τεμαχίζουμε το βούτυρο και το μαλακώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο μίξερ χτυπάμε το λιωμένο βούτυρο, τη σκόνη αμυγδάλου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα λαχταριστό γλυκάκι!!! Ενα θα σας πω, ο γιος μου το τίμησε δεόντως ενώ συννήθως οταν το γλυκό δεν έχει σοκολάτα δεν κάνει τον κόπο να σηκωθεί απο το χαλί[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σησαμέλαιο, τον χυμό και την άχνη. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αμύγδαλο και το ξύσμα. Ομογενοποιούμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ Για την κομπόστα αχλάδι, καθαρίζουμε τα αχλάδια αφαιρώντας τη φλούδα και αφήνοντας το κοτσανάκι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρασί, τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Λιώνουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το μπέικιν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά (Μερίδες: 6-7) 300 γρ. κουβερτούρα με 70%-72% κακάο, ψιλοκομμένη, 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο, 60 γρ. σουμάδα, 8 κρόκοι αβγών, ελαφρώς[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Για τη βάση ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι. Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Βράζουμε τα αχλάδια, καθαρισμένα και ολόκληρα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου ½ ώρα. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για τη βάαση: Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, ανακατεύουμε με τα αμύγδαλα και το βούτυρο και τα πιέζουμε μέσα σ’ ένα τετράγωνο τσέρκι. [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕξαιρετικά μπισκότα βουτύρου με μαύρη ζάχαρη που γίνονται ανάρπαστα. Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΤΑ Λιώνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο (να μην καεί), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς. Σε μία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤσουρεκι Πασχαλινο γεμισμενο με γευση και αρωμα απλα δοκιμαστε το!!! ΥΛΙΚΑ 35 γρ. βούτυρο γάλακτος (πρόβειο) 35 γρ. βούτυρο αγελάδoς 100 γρ. φρέσκο γάλα 160[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕκτέλεση για το κραμπλ Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εκτέλεση Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τις κομπόστες κρατώντας τη μισή ποσότητα σιροπιού. Κόβουμε τα φρούτα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε στο μίξερ τα 50 γρ. βούτυρο, το αμύγδαλο σκόνη και την άχνη έως ότου το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr