Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβρης είναι όμορφος μήνας. Από τους πιο όμορφους. Ο καιρός κρατάει ακόμα και μας επιτρέπει μικρά διαλείμματα μακριά από την πόλη, στη θάλασσα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΘα ξεκινήσω τη σημερινή ανάρτηση γνωστοποιώντας έναν βασικό κανόνα που έχω στη ζαχαροπλαστική. Οι ξηροί καρποί, και ειδικά τα καρύδια, δεν έχουν καμία θέση[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣτο σπίτι μου φτιάχνονται πολλά κέικ. Τουλάχιστον ένα κάθε εβδομάδα. Σιγά την έκπληξη θα μου πείτε, δεν το είχαμε καταλάβει. Η έκπληξη αγαπημένοι μου είναι πως[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ ιδέα ήρθε μια μέρα ξαφνικά, όταν, σε μια συζήτηση περί φαγητού με φίλη αναφέρθηκαν οι γλυκοπατάτες. Θυμήθηκα πόσο μου αρέσουν και πόσο καιρό είχα να πάρω. Τι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαταρχήν, και πριν αρχίσω να σας λέω για αυτήν την τούρτα, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω, τόσο για τις πολύ γλυκιές σας ευχές για τα γενέθλια[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, πέρασε ένας χρόνος από τότε που τα είπαμε τελευταία αφορά. Πέρυσι τα Χριστούγεννα ήσουν πολύ καλός μαζί μου και μου έφερες πολλά από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝα' μαστε λοιπόν πάλι εδώ, κανονικά πια, με τις συνταγές, με τις φωτογραφίες, τις φλυαρίες (μου) και με πολύ πολύ όρεξη για νέες δημιουργίες. Στη σύντομη (?)[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grTres leche , όπως λέμε «τρία γάλατα». Κι αυτό, γιατί το διαφορετικό αυτό γλυκάκι, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ανάλαφρο, μπορώ να πω αέρινο κέικ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, αυτός είναι τρόπος να ξεκινάει μία εβδομάδα. Είναι ηλιόλουστη; Το κίτρινο του ήλιου πηγαίνει σετ με το κίτρινο του λεμονιού. Είναι συννεφιασμένη, ή ακόμα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαμιά φορά με φοβάμαι λίγο. Είναι να μην πάρω φόρα. Για παράδειγμα, ξεκινάω να φτιάξω muffins. Ας πούμε με μπανάνα. Και μετά γίνεται αυτό. Καλά, δεν είναι ότι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΌταν ο τίτλος μιας συνταγής που σου έγραψε κάποιος σε ένα τετράδιο είναι "κρέμα σοκολάτας για τούρτες, τάρτες ή λοιπές γουρουνιές", σε προδιαθέτει ανάλογα...[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧρόνια πολλά!!! Σήμερα θα είμαι σύντομη, γιατί η μέρα δε θέλει φλυαρίες και μακροσκελείς συνταγές και αναρτήσεις. Σήμερα απευθύνομαι σε σένα που, όπως κι εγώ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, γεια σας.... Να' μαι κι εγώ... Είπα να μπω λίγο στο παρατημένο blogοσπιτάκι μου να ξαραχνιάσω... Πόσο ακόμα να μπαίνει κανείς και να βλέπει αυτές τις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες το έχω ρίξει στη μελέτη. Σκέφτομαι, ψάχνω, καταγράφω. Τι; Υλικά και συνταγές, συνταγές και υλικά.... Και μετά δοκιμάζω. Τι κρατάμε και τι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΘέλω εδώ και μέρες να κάνω μία δημόσια εξομολόγηση. Να το βγάλω από μέσα μου βρε αδερφέ, να μη με τρώει πια. Δεν έχω στολίσει ακόμα χριστουγεννιάτικα.... Θα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚλασικό, μαμαδίστικο, αγαπημένο κέικ. Γλυκό, σοκολατένιο, αφράτο, και μπορώ να συνεχίσω να αραδιάζω επίθετα που να το χαρακτηρίζουν, αλλά πάντα, μα πάντα θα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grWorld baking day χθες, και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην το δω σαν μια ευκαιρία να ψήσω κάτι. Και μια και στα δικά μας έχει επικρατήσει ως η Παγκόσμια Ημέρα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grγλυκάω γλυκάς γλυκάει γλυκάμε γλυκάτε γλυκάνε Όχι, δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σας, μόλις διαβάσατε τον ενεστώτα του ρήματος «γλυκάω». Τι; Δεν[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr