Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ Υπεροχη γευση απο τον συνδυασμο σοκολατα-αχλαδι σε κεϊκ ισσοροπημενα γλυκο. Υλικα: 700gr ωριμα αχλαδια, 350ml λευκο μοσχατο κρασι,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑν και οι διεκδικητές της καταγωγής του είναι οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί εμάς δεν μας απασχολεί, αφού λίγο-πολύ όλη η Κεντρική Ευρώπη μα και τα Βαλκάνια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑπό την κ. Σοφία Μούτσου - τ. Δήμαρχο Στυρέων Εύβοιας Η συνταγή είναι αυθεντική του 1800 και διατηρείται αναλλοίωτη ως οικογενειακή παράδοση από μάνα σε κόρη[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΛαχταριστα αμυγδαλωτα με πεντε υλικα Υλικα 6 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα τριμμένη 4 ασπράδια αυγών 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη ανθόνερο[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟ παππούς Σταμάτης ήταν Υδραίος. Αντισυμβατικός χαρακτήρας. Δυνατό γέλιο και εύκολο, δυνατή χειραψία. Ωραίος και μπροστά από την εποχή του. Ο παππούς μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΚέρασμα για χαρές! Η πρώτη ανάρτηση μετά από χαρμόσυνα οικογενειακά γεγονότα είναι ως συνήθως γλυκό. Για την πανέμορφη μικρούλα που ήρθε στην οικογένειά μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι καλικάντζαροι είναι κοντοί, μαυριδεροί με κόκκινα μάτια, τράγινα πόδια με χέρια τριχωτά σαν της μαϊμούς, σκανταλιάρηδες σαν έφηβοι που μεθάνε για πρώτη[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα έπειτα από ένα ωραίο γεύμα και σίγουρα από τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα έπειτα από ένα ωραίο γεύμα και σίγουρα από τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ εποχή του λωτού είναι εδώ και δίχως ίχνος υπερβολής, έχω στο σπίτι αυτή τη στιγμή γύρω στα τρία κιλά λωτούς που περιμένουν να φαγωθούν ποικιλοτρόπως. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 κιλό αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη 1 κιλό ζάχαρη 2 κ.σ. Ανθόνερο 1 ποτήρι νερό Ζάχαρη κρυσταλλική για το πασπάλισμα Γαρύφαλλα (1 για κάθε κομμάτι) Οδηγίες Βάζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr