Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 96 συνταγές
Ποια μπορεί να μου απαντήσει, τι είναι πιο εύκολο στο καθάρισμά του, ένα φραγκόσυκο ή ένα αχλάδι; Η απάντηση μπορεί να σας ξενίσει αλλά είναι πέρα για πέρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒαρβάρα (παραδοσιακό γλυκό, έθιμο της Αγίας Βαρβάρας) Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό σιτάρι ¾[...]
Πηγή: foodtrails.grΠρώτα η επιβεβλημένη γκριμάτσα. Αν και σας διαβεβαιώ πως με στενοχωρεί πολύ που αισθάνομαι υποχρεωμένος να της δώσω αυτήν τη θέση. Δεν εννοεί να πέσει χάμω η[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια την 1η μέρα 1 κιλό αχλάδια, καθαρισμένα 1 κιλό πεπόνι, καθαρισμένο 1.200 γρ. ζάχαρη 2 λεμόνια, το χυμό τους Για την 2η μέρα 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα[...]
Πηγή: gastronomos.grΚαλημέραααααααα... Αργώ, αλλά δεν μπορείτε να πείτε... δεν σας ξεχνώ!!! Μόλις βρω ευκαιρία... τσουκ... έρχομαι πάλι κοντά σας... Την εβδομάδα που μας πέρασε,[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΜια διαφορετική γεύση μαρμελάδας ιδανική να συνοδεύσει τυριά, τάρτες, φαγητά αλλά και τα πρωινά μας. Την ιδέα την είχα δει σε περιοδικό γαστρονομίας του 2008[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΝα σας κεράσω και φέτος για τα γενέθλια μου ένα νηστίσιμο γλυκό μιας και το έχει η μοίρα τα γενέθλια μου εδώ και xx χρόνια να είναι σχεδόν πάντα μέσα στη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα υλικά που θα χρειαστούμε: 1 κιλό αχλάδια καθαρισμένα 1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική Χυμό από ένα λεμόνι 1 βανίλια Τρίβουμε τα αχλάδια στο χοντρό μέρος του[...]
Πηγή: makingsweets.blogspot.grΗ συνταγή που ακολουθεί είναι “ακατάλληλη” για άπειρους μάγειρες. Περιέχει σκηνές (και οδηγίες) που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες εάν τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια μαρμελάδα, με νόστιμα φρούτα της εποχής φτιάχνουμε σήμερα! Επειδή τις μαρμελάδες τις αγαπάμε πολύ στην οικογένειά μας, τις συμπεριλαμβάνω απαραιτήτως στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr250 γραμ. αμύγδαλο ξεφλουδισμένο 750 γραμ. ζάχαρη άχνη 150 γραμ. ανθόνερο Για την επικάλυψη 300 γραμ. ζάχαρη άχνη μερικά ολόκληρα γαρύφαλλα Ανακατεύετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ψύχα του πορτοκαλιού, σε συνδυασμό με μήλα και αχλάδι, μας δίνει μια πολύ θρεπτική, αρωματική και νόστιμη μαρμελάδα, που αρέσει πολύ στα παιδιά. Εύκολη και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr800 γρ. σύκα 400 γρ. αχλάδια 1 κιλό κρυσταλλική ζάχαρη 1 μικρό λεμόνι χυμό 1 στικ κανέλας 2 γαρίφαλα Μέθοδος Εκτέλεσης Ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό τα σύκα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο όνομά τους σημαίνει φιλάκια καρύδας. Η ζύμη τους κινείται ανάμεσα σε μπισκότο και κραμπλ, είναι τραγανά στο εξωτερικό και μαλακά μέσα και θυμίζουν τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 12 ψωμί του τοστ 3 μικρά μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 2 κ.σ φυτική μαργαρίνη ή λάδι καρύδας 4 κ.σ ζάχαρη Λίγη κανέλα Λίγο γαρύφαλλο τριμμένο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυστατικά Υλικά για την ζύμη της βάσης και τα τρίμματα: 250 γρ. φυτική μαργαρίνη (λιωμένη) 500 γρ. αλεύρι Γ.Ο.Χ. 2 κ.σ. (κοφτές) baking powder 1 κ.γ. ορυκτό[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΈνα γρήγορο κι εύκολο γλυκάκι διάλεξα να σας κεράσω σήμερα, μετά από τόοοοσο καιρό που έχω να σας δω... Ένα γλυκό για να απολαύσουμε με το απογευματινό μας[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΟ παππούς Σταμάτης ήταν Υδραίος. Αντισυμβατικός χαρακτήρας. Δυνατό γέλιο και εύκολο, δυνατή χειραψία. Ωραίος και μπροστά από την εποχή του. Ο παππούς μου[...]
Πηγή: bostanistas.gr