Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Φρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΗ ανάρτηση είναι αναδημοσίευση από το blog : http://koumiotis.blogspot.gr Η ζωή στην Κύμη και τα χωριά της Ιστορία Τα σύκα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν η Cat μου ζήτησε να φτιάξω μια ανάρτηση για το Sugar Daze σκέφτηκα τι ωραία ευκαιρία θα ήταν να δοκιμάσω δυο ιδέες που είχα καιρό για νέες γεύσεις[...]
Πηγή: cupcakesgringreek.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν πολλά πολλά χρόνια η γράφουσα αυτές τις αράδες εβαπτίσθη εις την οικίαν λόγω εκτάκτου προβλήματος υγείας και έλαβε το όνομα Ξανθή και Ζωή για να ζήσει. Το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔίδυμη της τάρτας σοκολάτας, έντονα μελαψή σαν νάταν κι αυτή φτιαγμένη από καθαρόαιμο κακάο και εξίσου ικανή στα τερτίπια της γλύκας, αν και με διαφορετικό[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τους περισσότερους, η Καθαρή Δευτέρα σημαίνει το τέλος της Αποκριάς και την αρχή της Σαρακοστής, την αρχή δηλαδή της νηστείας που διαρκεί 40 ημέρες, όσες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grυλικά 1 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 φλ.τσ. κατίκι Δομοκού 1 φλ. τσ. γραβιέρα πικάντικη, τριμμένη στο χοντρό τρίφτη 4 αβγά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧτες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στη φίλη μου την Πέννυ, εμείς και άλλο ένα ζευγάρι. Η Πέννυ μας εντυπωσίασε όλους, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜέρες τώρα ήθελα να κάνω μια μηλόπιτα διαφορετική. Εύκολη, γρήγορη, ευέλικτη. Πάνω εκεί που λέω δεν θα κάνω τίποτα για να μην τρώμε, να που μου έρχεται και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα αλμυρό κέικ γεμιστό με ελίτσες, αρωματικό και αφράτο. Νόστιμο σνακ, αλλά και ιδανικό για ένα βραδινό γεύμα παρέα με μια σαλατίτσα. Για την νοστιμιά του,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση πως οι περισσότεροι foodbloggers που παρακολουθώ διαβάζοντας τους και σχολιάζοντάς τους, αποτελούν πηγή έμπνευση και για[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grNo Comments Yet. Τα τσίζκεϊκ είναι από τα αγαπημένα μας γλυκά. Εάν με ρωτήσετε τι προτιμάω, εκείνο που ψήνεται στο φούρνο ή το απλό τσίζκεϊκ θα ήταν δύσκολο[...]
Πηγή: kopiaste.infoΑκόμα και οι μαμάδες που κανένα μεράκι δεν είχαν με τη μαγειρική, τσάτρα-πάτρα φύλαγαν μια εύκολη συνταγή για κέικ που κάθε τόσο ομόρφαινε τον πάγκο της[...]
Πηγή: bostanistas.grΓράφω για πρώτη φορά γιατί πραγματικά θέλω να μοιραστώ αυτήν την πανεύκολη συνταγή για μίνι μηλοπιτάκια τα οποία είναι και νηστίσιμα!! Υλικά Για την ζύμη 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ φράουλες 300 γρ κεράσια 100 γρ ακτινίδια 100 γρ μήλα 1 κιλό ζάχαρη χυμό ενός λεμονιού κανέλλα Καθαρίζω τα μήλα και τα ακτινίδια. Πλένω[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι η εποχή του! Τα γλυκά του κουταλιού είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παρασκευάσματα της ελληνικής κουζίνας. Για τη δημιουργία τους επιστρατεύονται όχι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μεις θα σπαζοκεφαλιαζουμε για το τι θα δίνουμε κάθε μέρα στα μικρακια μας! Τα Χερια μας λύνουν τα κορίτσια μας η Μαρία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr