Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Πριν πολλά πολλά χρόνια η γράφουσα αυτές τις αράδες εβαπτίσθη εις την οικίαν λόγω εκτάκτου προβλήματος υγείας και έλαβε το όνομα Ξανθή και Ζωή για να ζήσει. Το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 350 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου πολύ μαλακό 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 6 αυγά 400 γρ. αλεύρι 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ 250 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: 350γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 6 αυγά 400γρ αλεύρι 50γρ μαύρη ζάχαρη 250γρ φέτα σε μικρά κομματάκια 1 κ.γ μπέικιν 100γρ κρέμα γάλακτος 1 χούφτα[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΣτα πλαίσια του προγράμματος Erasmus σε Ελληνικά Γυμνάσια και Λύκεια, ήρθε η σειρά του σχολείου που εργάζεται ο άντρας μου, να φιλοξενήσει τους καθηγητές και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΣε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μεις θα σπαζοκεφαλιαζουμε για το τι θα δίνουμε κάθε μέρα στα μικρακια μας! Τα Χερια μας λύνουν τα κορίτσια μας η Μαρία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΌταν η Cat μου ζήτησε να φτιάξω μια ανάρτηση για το Sugar Daze σκέφτηκα τι ωραία ευκαιρία θα ήταν να δοκιμάσω δυο ιδέες που είχα καιρό για νέες γεύσεις[...]
Πηγή: cupcakesgringreek.blogspot.grΌταν κάποια πράγματα ξεμένουν μέσα στο ψυγείο ή τα ντουλάπια μου, βάζω ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, να μην τα πετάξω και να καταφέρω να τα αξιοποιήσω. Και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ απόλυτη ισορροπία γλυκού και αλμυρού! Αν νομίζετε πως τα έχετε δοκιμάσει όλα σε αλμυρά κέικ,όχι,αυτό είναι διαφορετικό στην υφή και τη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grυλικά 1 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 φλ.τσ. κατίκι Δομοκού 1 φλ. τσ. γραβιέρα πικάντικη, τριμμένη στο χοντρό τρίφτη 4 αβγά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 ποτήρι φρέσκο γάλα περίπου 100ml κρέμα γάλακτος 250 γρ. φέτα 300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ 1 φαρινα 1 κ.γλυκου μπαι'ι'κιν παουντερ 5 φετες ζαμπον η' παριζα 8 φετες μπεικον 10 ελιες μαυρες κομμενες σε ροδελες 3 μισες πιπεριες[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ Μοιραστείτε το video: Ανακατεύουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τα αυγά. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ,[...]
Ενα νόστιμο εύκολο και γρήγορο κέικ ελιάς που μπορεί να σταθεί σε μπουφέ ή σε συνάντηση φίλων για μπύρα ή κρασί. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. φαρινάπ 2 1/2 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟρεκτικό πεντανόστιμο και πανεύκολο, κατάλληλο για μπουφέ. Τι χρειαζόμαστε: 4 αυγά 3/4 φλυτζανιού αλεύρι απ 1 φάκελλο μπέκιν 3/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι γεγονός!!! Το πρώτο μας μποστάνι άρχισε να δίνει καρπούς! Γιούπι! Δεν έχω καλύτερο από το να μαζεύω με τα ίδια μου τα χέρια τα υλικά που θα μαγειρέψω.[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΣκέφτεστε να κάνετε ένα πάρτι και θέλετε να ετοιμάσετε κάτι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο με τα χεράκια σας; Όλοι τρελαίνονται για cupcakes, εμείς σας προτείνουμε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑκόμα και οι μαμάδες που κανένα μεράκι δεν είχαν με τη μαγειρική, τσάτρα-πάτρα φύλαγαν μια εύκολη συνταγή για κέικ που κάθε τόσο ομόρφαινε τον πάγκο της[...]
Πηγή: bostanistas.grΛιαστή ντομάτα και ελιές αγαπημένα ελληνικά προϊόντα που όπου τα προσθέσεις μόνο νοστιμιά θα πάρεις!! Σήμερα θα φτιάξουμε μάφινς αλμυρά γεμάτα χρώματα και[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΚορμος με αχλαδια και σοκολατα This entry was posted in ΓΛΥΚΑ on 12/03/2014 by roula. Υλικά: 4 φύλλα για πίτα λεπτά (χειροποίητα ή έτοιμα) 2 φέτες τριμμένο[...]
Πηγή: easykuzina.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Αδειάζουμε το αλεύρι, τη ρίγανη ψιλοκομμένη, τη σκόνη μουστάρδας και το αλάτι στο μπολ του μίξερ. Προσθέτουμε το κρύο βούτυρο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr