Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
360 ml γάλα 3,5% λιπαρά 2 κ.σ. κακάο 240 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος, ψιλοκομμένη 50 γρ. τζίντζερ φρέσκο, τριμμένο 500 γρ. παγωτό σοκολάτα (1 λίτρο) Για[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 125 γρ. βούτυρο σε κυβάκια 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 50 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. γάλα (αν χρειαστεί) Για τη γέμιση 60 γρ. καστανή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓλυκό ταψιού μήλο Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά 1 κιλό μήλα 80γρ καστανή ζάχαρη χυμό από μισό λεμόνι 1 κ.γ.[...]
Πηγή: kouzzzina.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comτάρτα μαργαρίτα Η ιδέα για την τάρτα μαργαρίτα γεννιέται ένα ζεστό σούρουπο Κυριακής, από αυτά τα καλοκαιρινά που κοιτάς τον ανεμιστήρα με άλλο μάτι και[...]
Πηγή: pandespani.comΟι μεγάλοι στρογγυλοί και αρωματικοί καρποί δαμάσκηνων αποκαλούνται βανίλιες. Είναι χυμώδεις καρποί με όμορφο σκούρο μπλε-μαβί χρώμα, έχουν γλυκιά γεύση και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ (APPLE PIE) Λάτρεις την μηλόπιτας οικογενειακώς, δεν θα μπορούσε να μας ξεφύγει η μηλόπιτα της γιαγιάς Ντακ! Για τους νεώτερους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο ξεκίνημα του καλοκαιριού δήλωσα πως αυτό θα είναι το καλοκαίρι των παγωτών κι έτσι ήταν. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσα είδη παγωμένων γλυκισμάτων έφτιαξα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα μάλλον γελοίο όνομα για ένα υπέροχο γλυκό. Οι Whoopie Pies, όπως τις ονομάζουν οι Αμερικάνοι, είναι ένα τεράστιο cookie ή ένα πολύ μικρό κέικ με γέμιση. Τα[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΔροσιστική λεμονάδα με βύσσινα και δυόσμο & Γλυκά σφολιατίνια Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Έχω αρχίσει και βαραίνω... Μα καλά, δεν ντρέπεστε; Κατευθείαν[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΟι καιροί άλλαξαν αλλά εμείς δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε σε κάποια θέματα. Κρατάω ακόμα τις καταναλωτικές μανίες της μάνας μου. Αγοράζω διάφορους ξηρούς[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ραβέντι (rhubarb) είναι πρόσφατη ανακάλυψη για μένα. Δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα οπότε δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν έρθω στην[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑς καλωσορίσουμε το νέο μήνα με ένα αγαπημένο γλυκό, μια υπέροχη αναποδογυριστή Τάρτα με καραμελωμένα φρέσκα φρούτα, αρωματισμένα με κανέλα και καλυμμένα από[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το παγωτό 1 γάλα εβαπορέ 1 κονσέρβα φυτική σαντιγί 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα 80 γρ. ζάχαρη 140 γρ. φιστίκια Για το κέικ 10 σπόρους κόλιανδρο 6 σπόρους[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕύκολο σοκολατένιο κέικ με μπανάνα και τζίντζερ. Συνδιάζεται υπέροχα είτε με παγωτό για τους καλοκαιρινούς μήνες είτε με καφεδάκι για τον χειμώνα! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο δυσκολότερο κομμάτι του να μαγειρεύεις με κεράσια είναι το καθάρισμά τους. Θαυμάζω τους Γάλλους που προσθέτουν στο clafoutis τους τα κεράσια μαζί με το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑν το γλυκάκι που θα σερβίρετε στο πασχαλινό τραπέζι θέλετε να είναι σοκολατένιο, θα σας προτείνω αυτά τα λαχταριστά brownies με φρέσκο τριμμένο παντζάρι, που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα παλιό κλασικό κέικ με κακάο που αναβαθμίστηκε με το αγουρέλαιο! Οι παλιές συνταγές της μάνας μου για κέικ σοκολάτας είναι στην ουσία κέικ κακάου. Την[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜία φανταστική συνταγή που συνδυάζει το κέικ με το παγωτό και ξετρελαίνει όσους το δοκιμάσουν. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 8 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια διασταύρωση κέικ και cookie. Οι θεωρίες για το ποιος το ανακάλυψε δεν συμφωνούν μεταξύ τους, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αμερικανική εφεύρεση του[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τη ζύμη πάστα φλώρα 320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. σιμιγδάλι 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. αλάτι 200 γρ. βούτυρο 3 αυγά 2 βανίλιες 150 γρ. ζάχαρη Για τη[...]
Πηγή: akispetretzikis.com