Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ Νομιζω οτι η παστουρμαδοπιτα ηταν φυσικο επακολουθο της ανατησης μου για τον παστουρμα ! Πολυ απλη στην παρασκευη της και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα!! Μια καλημέρα βροχερή και μουντή από το Λονδίνο που μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη που ταξίδεψε στο Λονδίνο! Όοοοχχιιιιι!! Δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια τεράστια συλλογή προϊόντων που βασίζονται στο γάλα. Συνήθως παράγεται με την προσθήκη κάποιας όξινης ουσίας ή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΔεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που τις αρέσει η μαγειρική και μπαίνει στο facebook ,που δεν ξέρει τη Λατρεμένη μου Γκολφω Νικολου!!! Η γλυκιά μαγείρισσα του[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑνάποδη τάρτα με ντοματίνια και μοτσαρέλα Υπάρχουν φορές που ξυπνάς με τις καλύτερες προθέσεις για την πορεία της μέρας σου, αλλά το σύμπαν έχει αποφασίσει[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΕίναι η σαλάτα ντομάτας με μοτσαρέλα και άρωμα βασιλικού! Αυτή τη φορά όμως ψήνουμε της ντομάτες με γλυκό μπαλσάμικο δίνοντας ακόμη περισσότερη γεύση. Εύκολη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαμιά φορά μαγειρέυω τρεις μέρες στην σειρά και την τέταρτη τρωμε περισεύματα. Ο πεθερος μου είναι της άποψης ότι είναι αμαρτία να πετάμε φαγητό και δεν έχει[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΛοιπόν, έτσι όπως πάω, την κρεατόσουπα θα την φάει η μάυρη η μαρμάγκα. Αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Την συγκεκριμένη τάρτα ήθελα να την ανεβάσω εδώ και[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.gr1 δόση ζύμη για τάρτες Για τη γέµιση: 6 πομοντόρια (ποικιλία ντομάτας με ωοειδές σχήμα, χωρίς πολλούς σπόρους και με παχιά σάρκα) 1/2 κ.σ. ζάχαρη 2 μπαλίτσες[...]
Πηγή: argiro.grΧριστούγεννα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες μέσα σε αυτή την εορταστική περίοδο που είμαστε όλη μέρα σπίτι και μαγειρεύουμε, περιμένοντας κόσμο από το πρωί[...]
Πηγή: greekcook.grΜία μοναδική πρόταση που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : για 8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Ημέρα προβολής :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλό μήνα!!! Χτες αν και ο καιρός φαινόταν από το πρωί ότι θα το πήγαινε για βροχή, μαζέψαμε τα 2 μπογαλάκια μας και πήραμε τους δρόμους! Ο αδελφός μου ο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓειά σας! Είμαι καινούργια στην παρέα σας και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία συνταγή που ετοιμάζω όταν έχω τραπέζι ως ορεκτικό και συνήθως δε μένει να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο έχω πει πολλές φορές, ότι ενώ όταν ήμουν μικρή η μελιτζάνα δεν μου πολυάρεσε, τώρα αντιθέτως τη λατρεύω και ψάχνω όλο καινούριους τρόπους να τη μαγειρεύω.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣυνταγή για χορτοφάγους Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο μπρόκολο 1/2 μικρό κουνουπίδι 30 γρ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 λιωμένο σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για την τάρτα 1 ντομάτα 1 κ.σ αλεύρι και έξτρα για πασπάλισμα 250 γρ. μασκαρπόνε 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη 2 αυγά και 2[...]
Πηγή: megatv.com/cook