Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Στην ουσία είναι μια παραλλαγή του κέικ μαυροδάφνης που είχα αναρτήσει όταν το μπλογκάκι μου ήταν πολύ μωρό(μόλις στο πρώτο του μήνα,Μαιος του 2007)...από[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ συνταγή αυτή, είναι της πολύ καλής μου φίλης Πηνελόπης , όπως επίσης και οι φωτογραφίες. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την φτιάχνω κι εγώ, μόνο που βάζω πάντα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 3 φλιτζάνια τσαγιού μαυροδάφνη 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλας 2-3 φακελάκια γαρύφαλλα 8-10 φλιτζάνια από διάφορα μούρα, είτε[...]
Πηγή: sidagi.grΕντυπωσιακή τούρτα!!! Αποτελεί ιδανική λύση όταν θέλουμε κάτι γρήγορο και νόστιμο σε μορφή τούρτας! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 πακέτο σαβαγιάρ 2/3 κούπας γάλα ή χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι κρέμες είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζαχαροπλαστικής! Υπάρχουν πάρα πολλά επιδόρπια που περιέχουν κρέμα... και είναι λίγοι εκείνοι που δεν αγαπούν αυτού[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr40 ξερά σύκα 500 ml. μαυροδάφνη 200 ml. βαλσάμικο ξύδι 400 γρ. κουκουνάρι 300 γρ. καρύδι λίγο δενδρολίβανο λίγη κανέλλα σε σκόνη λίγο γαρύφαλλο λίγο βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚάθε χρόνο η Μαρία με εφοδιάζει με δαμάσκηνα και κάθε χρόνο σκέφτομαι κάτι καινούριο να φτιάξω. Λικέρ , μαρμελάδα , τσάτνεϋ , μεθυσμένη μαρμελάδα , γλυκό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΘυμάστε τα σοκολατάκια που πολλοί από σας δοκιμάσατε στη συνάντηση μας τον Οκτώβρη. Δεν είχαν ξεχαστεί απλά έπρεπε να δοκιμαστούν ξανά και ξανά ώστε να βγει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grκαλησπέρα σε όλους!!! βράδυ Σαββάτου σήμερα, ξάπλα στον καναπέ στην ζεστούλα.. κρύο και βροχή έξω.. ότι πρέπει για να μην βγούμε!!! ελπίζω όλοι να είσαστε[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grυλικά γιά 8 άτομα 4 κυδώνια 200 γρ. κιμάς χοιρινός ή μοσχαρίσιος 200 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ.τσ. Μαυροδάφνη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝόστιμο,γρήγορο,αρωματικό,θρεπτικό και αφράτο! Είναι τρόπο τινά μια παραλλαγή,αναβάθμιση του Κέικ μυρωδάτο με μήλο Ας δούμε τα υλικά και τις οδηγίες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥπάρχουν τουλάχιστον 7.000 διαφορετικές ποικιλίες μήλων , αλλά καλλιεργούνται για εμπορικούς σκοπούς γύρω στα 100.Είναι ιθαγενές φρούτο της Ευρώπης και της[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 25 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 5 λεπτά Κατηγορία: κουλουράκια Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 30 κουλουράκια[...]
Πηγή: aples.grΟ γιορτινός μου κορμός, τον απολαύσαμε όλοι!!! Φανταστικός κορμός ψυγείου! Αν είναι τα υλικά στις γεύσεις σας να τον κάνετε σίγουρα, είναι απλός, εύκολος και[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ συνταγή είναι της Βέφας Αλεξιάδου με κάποιες παραλλαγές που έκανα εγώ. Υλικά : 1,5 πακέτο σαβαγιάρ 2/3 κούπας γάλα ή χυμό πορτοκάλι ή μαυροδάφνη (εγώ[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο Πετιμέζι είναι παχύρρευστο σιρόπι, το οποίο φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Διατηρείται για πολύ καιρό αναλλοίωτο και με αυτό φτιάχνουμε διάφορα γλυκά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο μπουκάλι της μαυροδάφνης κάθε φορά που το βλέπω με βάζει σε πειρασμό. Δεν πολύ-πίνω είναι η αλήθεια αλλά τα γλυκά κρασιά είναι μια ωραία αδυναμία και τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑν τύχει να βρεθείτε με φρούτα που παραγίνανε ή δεν τα τρώτε για κάποιον λόγο, φτιάξτε μια ωραία πάστα-φλώρα με καραμελωμένα φρούτα αντί για την κλασσική[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠάει κι αυτό!!!! Έτοιμα τα μελομακάρονα που θα υποδεχθούν το 2014 (αν προλάβουν!!) Αυτή τη φορά τα μελομακάρονα μέθυσαν με ...μαυροδάφνη, σπιτικό λικέρ κανέλας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔαμάσκηνο, το αγαπημένο φρούτο του Κομφούκιου είναι γνωστό από το 479 π.Χ. αλλά στην Ευρώπη κατέφθασε μόλις το 65 π.Χ. Στην Ελλάδα η καλλιέργειά του είναι πολύ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Πάντα και όπου μπορώ στη ζαχαροπλαστική χρησιμοποιώ το αλκοόλ καθώς μου αρέσει να το καταλαβαίνω στη γεύση. Αν είναι να προτιμήσω[...]
Πηγή: bostanistas.grΖελέ μούρο με κρασί σε ποτήρια Υλικά 1 φάκελο φρουί ζελέ βατόμουρο 200 γραμμάρια κόκκινο γλυκό κρασί (Μαυροδάφνη) 150 γραμμάρια παντεσπάνι 250 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekouzina.grΤο εκμέκ καταϊφι, είναι ένα πολύ αγαπημένο και γνωστό γλυκό. Δεν είναι πρωτότυπο και φυσικά η συνταγή αυτή δεν είναι δικής μου έμπνευσης αλλά μου την έδωσε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Καλό μήνα! Μάρτιος!! Υπομονή, η άνοιξη κοντοζυγώνει αλλά εγώ θα σας πάω λίγο πίσω... σε εικόνες χειμωνιάτικες με χιόνι, τζάκι και ξερά φρούτα![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr