σπανακοπιτα ευκολη | παπια ψητη | σουφλε με μπροκολο | χοιρινο με πρασα | αγριογουρουνο στιφαδο βεφας | καζαν ντιπι πολιτικο | χοιρινο κατσαρολας με μουσταρδα | εκμεκ καταιφι τουρκικο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις κανελα κοτσι

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μια ζουμερή «θιβετιανή» ροδακινόπιτα

Τα βιβλία μπορούν να αποδειχθούν οι καλύτεροι συνταξιδιώτες στα πραγματικά ή τα νοερά ταξίδια μας. Υπάρχουν βιβλία ικανά να μας διασκεδάσουν – και δεν[...]

Πηγή: veganinathens.com/gr/el
Λικέρ βερίκοκο: απλούστερο απ' ό,τι φαίνεται

Βερίκοκο, στολίδι ιδιαίτερο και ξακουστό.Φρούτο καλοκαιρινό, χαρούμενο, σαρκώδες, ερωτικό, σε αγκαλιάζει με το χρώμα του και τη γεύση του. Ο ζουμερός καρπός[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αρωματικό λικέρ ροδάκινο με λευκό κρασί

Καλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Βασιλόπιτα-κέικ με ζαχαρωμένα φρούτα

Η συνταγή της βασιλόπιτας που θα σας δώσω σήμερα είναι η περσινή μου. Πριν από έναν χρόνο τέτοιες μέρες οι γιορτές με βρήκαν σε κατάσταση συναγερμού γιατί το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μικρά αμυγδαλωτά με φλούδα μανταρινιού

Αυτά τα μικροσκοπικά αμυγδαλωτά μπαλάκια τα δοκίμασα για πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια σε σπίτι χιώτικο και ενθουσιάστηκα γιατί είναι ένα φίνο γλυκό με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Απεριτίφ με τσίπουρο και μαρμελάδα μούρο

Τι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το Food States στις ''Ημέρες Γαστρονομίας''

Food States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]

Πηγή: foodstates.blogspot.gr
Κατσαρίδες τηγανιτές ή κοκκινιστές με ρύζι

Η κατσαρίδα ή rissoides desmaresti, όπως λέγεται επιστημονικά, είναι είδος γαρίδας. Η κύρια διαφορά κατσαρίδας και γαρίδας, είναι ότι η γαρίδα είναι πολύ[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Αρωματικό λικέρ ροδάκινο με λευκό κρασί

Καλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Νηστίσιμα, μεθυσμένα και λεμονάτα!

Όλα σας τα λέει ο τίτλος τούτης της ανάρτησης. Εκείνο που δεν σας λέει και το κρατά μυστικό είναι ότι είναι και σιροπιαστά και φτιάχνονται πανεύκολα, ενώ[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Βόλος, στον αστερισμό του Πηλίου

Έκθεμα στο λιμάνι του Βόλου Ο Βόλος αποτελεί μια παραθαλάσσια, επαρχιακή, μεγάλη πόλη στο κέντρο της Ελλάδας σε απόσταση μόλις 3,5 ώρες από την Αθήνα. Δεν[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Λικέρ Limoncello

Για όσους δεν ξέρουν το Limoncello (Λιμοντσέλλο), πρόκειται για ένα χωνευτικό λικέρ, Ιταλικής προέλευσης, φτιαγμένο από φλούδες λεμονιού. Για αρχή[...]

Πηγή: teleialysh.blogspot.gr
Μαρμελάδα από καυτερές πιπεριές

Ναι, ναι καλά το διαβάσατε... μία μαρμελάδα φτιαγμένη με καυτερές πιπερίτσες. Μία προκλητική και πικάντικη μαρμελάδα, εξαιρετική σαν συνοδεία τυριών όπως η[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κέικ ροδάκινου & βατόμουρου συνταγή από Evgenia[...]

150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με όλα τα λιπαρά του 200 γρ. γάλα 2 αυγά 3 ml τσίπουρο ή κουαντρό (ή κάποιο εσάνς να ρίξουμε μέσα στα αυγά να σπάσει η μυρωδιά των[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Φοντύ τυριών

Λατρεμένη συνταγή για τις κρύες βραδιές του χειμώνα. Αν την απολαύσετε με παρέα ακόμη καλύτερα. Μόνο προσέξτε μην χάσετε το ψωμάκι σας μέσα στα λιωμένα τυριά,[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Γαλατόπιτα της μαμάς!

Κρέμα 2 λίτρα γάλα (για το ταψί της κουζίνας) 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 14 κουταλιές της σούπας αλεύρι Φλούδες απο ενα λεμονι 2 βανίλιες 2 γεμάτες κουταλιές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Αμυγδαλωτά μανταρινιού: Μικροσκοπικά και φίνα

[photo: Κική Τριανταφύλλη] Σας αρέσουν τα μανταρίνια; Τότε είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε και τα αμυγδαλωτά μανταρινιού μόλις τα δοκιμάσετε, αν δεν τα ξέρετε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κουραμπιέδες με Ελαιόλαδο - Kourabiethes with[...]

Υπέροχοι, πολύ τραγανοί κουραμπιέδες, ολίγον μεθυσμένοι, με ελαιόλαδο και γεμάτοι αμύγδαλο ή καρύδι! Υγιεινοί και ιδανικοί για όσους αποφεύγουν το βούτυρο. Δεν[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Κουλουράκια με αλεύρι ολικής αλέσεως και[...]

300 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. μέλι 1 κάψουλα βανίλια 2 μεγάλα αυγά 10 γρ. σόδα 50 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy