Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Follow me on Facebook • Google+ • Bloglovin' By Maler der Grabkammer des Menna [Public domain], via Wikimedia Commons Ρεβανί ή ραβανί; Τρία αυγά ή[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΚαι οι γλυκές εκδοχές μου για ψωμάκια στον αρτοπαρασκευαστή, με την ελπίδα ότι κάποιο που θα δοκιμάσετε να σας αρέσει για το πρωϊνό σας ή το κολατσιό των[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1 κ.σ. γεμάτη γλυκό μαστίχα 600γρ. φύλλο κρούστας 350γρ. αμυγδαλόψιχα 350γρ. ζάχαρη 200γρ. βούτυρο λίγο ανθόνερο άχνη για πασπάλισμα Από βραδύς, βάζουμε στο[...]
Πηγή: cooklos.grΓια 4-6 άτομα Για το προζύμι 4 φλιτζάνια αλεύρι από τα 2 κιλά της συνταγής μας 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι 150 γραμμάρια ξερή μαγιά 3 φλιτζάνια χλιαρό γάλα Για το[...]
Πηγή: sidagi.grΠαραδοσιακό μυρωδάτο, γλυκό, νοστιμότατο ρόφημα, που το φτιάχνει η γιαγιά μου. Τι χρειαζόμαστε: 3 κουταλιές ζάχαρη 1 κομμάτι άρτο χωρίς την κόρα (250γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΡαφιόλες αμυγδάλου γλυκές από την Μονεμβάσια! Ένα παλιό γλυκό, τόσο παλιό όσο η …Μονεμβάσια!!! Υλικά Για την Ζύμη (Μεγάλη δόση): 1 κιλό αλεύρι απλό 3 αυγά[...]
Πηγή: greekmasa.grΠασχαλινά τσουρέκια Υλικά 1½ κιλό αλεύρι 2 κουταλιές σούπας μαγιά 3½ φλιτζάνια ζάχαρη 1½ φλιτζάνια βούτυρο φρέσκο, λιωμένο 1 φλιτζάνια γάλα χλιαρό 8 αυγά 1[...]
Πηγή: greekouzina.grΥΛΙΚΑ 2 ½ φλ. σιμιγδάλι, 1 φλ. ζάχαρη, 1 φλ. σόδα ανθρακούχα, 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα, 1 πορτοκάλι ο χυμός (1/4 φλ. περίπου) και το ξύσμα, 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά - 2 ½ φλ. αλεύρι - 1 φλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου - 1 ½ φλ. ζάχαρη - ½ κ.γ. κοπανισμένη μαστίχα - ½ φλ. σταφίδες ξανθές ψιλοκομμένες - ½ φλ.[...]
Πηγή: lovecook.gr2 φλυτζάνια σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό 1 φλιτζάνι ζάχαρη 2 φλυτζάνια φρέσκος χυμό πορτοκαλιού ξύσμα από μισό πορτοκάλι 1 κουτ. γλυκού σόδα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 18/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Πανεύκολα αμυγδαλωτά με κακάο Ένα κλασικό, πατροπαράδοτο κέρασμα που σερβίρεται στα υπέροχα Ελληνικά[...]
Πηγή: sintayes.gr750 γρ. βούτυρο(250 γρ.τύπου Κερκύρας,250 γρ.φυτίνη με άρωμα βουτύρου,250 μαργαρίνη) 2 κούπες τσαγιού αμυγδαλόψυχα καβουρδισμένη (με μια κουταλιά καστανή[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΡαβανί της μαμάς Περιγραφή Ενα αφρατο ραβανι της μανουλας μου, σκετη απολαυση. Πώς το κάνουμε: Χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη στο μιξερ για 10'. Ριχνουμε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑμυγδαλόπιτα με μαρμελάδα Υλικά Για τα φύλλα: 6 φλιτζάνια αλεύρι ½ φλιτζάνια λάδι 3 κουταλιές σούπας λικέρ μαστίχα Νερό Για τη γέμιση: 8 φλιτζάνια[...]
Πηγή: greekouzina.grΈνας διαφορετικός τρόπος να φτιάξουμε ατομικά τσουρεκάκια. Αυτά είναι και γεμιστά και μικρά ώστε να σερβίρονται και να τρώγονται πιο εύκολα . Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το έφτιαχνε κάθε Πάσχα, όταν οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜαστιχάτα για 50 κομμάτια Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας βούτυρο φρέσκο, λιωμένο Για τη γέμιση 240 γρ. μαστίχα γλυκό (υποβρύχιο) 1 κ.γ. μαστίχα καλά[...]
Πηγή: greekouzina.gr