Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
ΥΛΙΚΑ για τον κιμά 500γρ κιμάς ανάμικτος μοσχάρι - χοιρινό ή μοσχάρι - αρνί 1 κρεμμύδι μικρό ή μισό μεγάλο 1 κ.γλ πάπρικα καπνιστή 1/2 κ.γλ κύμινο τσίλι σκόνη[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌλοι οι μεγάλοι σεφ έχουν τα μυστικά τους. Και αυτό, μάλλον, ισχύει και για εσάς. Όσα χρόνια και να έχετε περάσει μέσα στην κουζίνα, όσο και να έχετε αφιερωθεί[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες«Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα», με απειλούσε η γιαγιά μου όταν με άκουγε να λέω κάτι που δεν έπρεπε, μα ποτέ δεν πραγματοποιούσε την απειλή της.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤην Τετάρτη έχει γιορτή η μανούλα μου και θα της κάνω έκπληξη.. Θα καλέσω άτομα που αγαπάει για να φάμε και να πιούμε...ααααα και να γελάσουμε!!!!! Θα σας[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΌλοι υιοθετούμε μικρά μυστικά μαγειρικής που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Όμως, από όλα αυτά που μας ψιθύρισαν, ποια αξίζουν πραγματικά και γιατί; Ας[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr