Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 111 συνταγές
Η γεύση της πουτίγκας θυμίζει πάστα ζαχαροπλαστείου και θα απογειώσει τον ουρανίσκο σας!!! Τι χρειαζόμαστε: 50 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕ, ναι, παραλίγο να βγει η σεζόν και να μην έχω κάνει ούτε μια ανάρτηση με μαρμελάδα.... Είναι ποτέ δυνατόν; Όχι βέβαια... Μαρμελάδα σύκο λοιπόν. Πιο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr”Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜικρό παιδάκι είναι, δεν είναι για να τη συναιρίζεσαι ... Η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν μου ζήτησε η κόρη μου, να φάει μαζί μας tiramisu. Είχε, μάλιστα, την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚάθε χρόνο η Μαρία με εφοδιάζει με δαμάσκηνα και κάθε χρόνο σκέφτομαι κάτι καινούριο να φτιάξω. Λικέρ , μαρμελάδα , τσάτνεϋ , μεθυσμένη μαρμελάδα , γλυκό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜοναστηριακή συνταγή , με ζύμη ελαιολάδου Οι νηστίσιμες συνταγές κυρίως αυτές που προέρχονται από μοναστήρια, είναι συνήθως λιτές αλλά δεν υστερούν σε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν φυλάξω τις φετινές σταφίδες, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω μερικές για μια παραδοσιακή σταφιδόπιτα. Η συνταγή υπάρχει σε όλα σχεδόν τα σπίτια με μικρές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι τραγανά, ντελικάτα και πεντανόστιμα, αυτά τα ιταλικά διπλοφουρνιστά μπισκοτάκια από την Τοσκάνη. Στη μνήμη μου είναι συνδεδεμένα με ένα ζεστό μυρωδάτο[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα σας!! Δευτέρα σήμερα, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το Πρωτοχρονιάτικο βράδυ και όλοι κάτι έχουμε να κάνουμε. Εφέτος για πρώτη χρονιά ...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1/2 ποτηρι νερου ηλιελαιο η'ελαιολαδο 1/2 ποτηρι νερου ζαχαρη 1/2 ποτηρι νερου λευκο κρασι 1/2 κ.γλυκου δακρυα μαστιχας,κοπανισμενα 1 σφηνακι ουζο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΚαλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους! Αυτή την εβδομάδα θα με χάσετε λιγάκι. Το Σάββατο που μας έρχεται, θα γίνει η παρουσίαση των βιβλίων μου, εδώ στη Ζάκυνθο. Στην[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά για περίπου 8 άτομα Για τη ζύμη ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γραμ φρέσκο βούτυρο κομμένο σε κομματάκια σε θερμοκρασία δωματίου 2 κουτ σούπας[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 κιλά ώριμα δαμάσκηνα 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλ. τσ. νερό 1/2 φλ. τσ. κονιάκ (ή κόκκινο γλυκό κρασί ή λικέρ της αρεσκείας μας ή τσίπουρο με[...]
Πηγή: e-sofia.gr200 γραμμάρια τυρί Εmmental Ελβετίας ή Vacherin Fribourgeois τριμμένο 200 γραμμάρια Ελβετική γραβιέρα τριμμένη 150 ml λευκό κρασί ξηρό 30 ml λικέρ kirsch[...]
Πηγή: cookpad.com/grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥπέροχες μαλακές, γλυκές μπουκίτσες, τυλιγμένες σε κακάο. Τρουφάκια τιραμισού και όχι σαν-τιραμισού, φτιαγμένα με τα αυθεντικά υλικά του παραδοσιακού ιταλικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΙΛΦΕΪΓ Χιλια φυλλα (η μεταφραση απο το γαλλικο mille feuille ), τραγανα και ξεροψημενα, που αγκαλιαζουν μια νοστιμη κρεμα... Μπορει επισης να το συναντησετε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΤΟ (ΚΑΝΤΟΥΤΣΙΝΙ) ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Τα φημισμενα μπισκοτα του Πράτο, πιο γνωστα και ως καντούτσι ή καντουτσίνι ( cantucci, cantuccini ), τα εχουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τα μπισκότα κρουασάν 8 ψημένα μίνι κρουασάν «αφράτα» της alfa 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη Για τη μους γιαούρτι 250 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος 35%[...]
Πηγή: argiro.grΠάει κι αυτό!!!! Έτοιμα τα μελομακάρονα που θα υποδεχθούν το 2014 (αν προλάβουν!!) Αυτή τη φορά τα μελομακάρονα μέθυσαν με ...μαυροδάφνη, σπιτικό λικέρ κανέλας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι το έχω παρακάνει με τα γλυκά στις τελευταίες αναρτήσεις. Οι τακτικοί επισκέπτες του blog έχουν κάθε δίκιο να σκεφτούν ότι δεν κάνω άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠώς ένα ricotta cake μεταμορφώθηκε σε κέικ μυζήθρας Το Πάσχα που μας πέρασε πήρα ένα υπέροχο δώρο από ένα πολυαγαπημένο κοριτσάκι που τα τελευταία χρόνια ζει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια πολύ ωραία μαρμελάδα για δωράκια και όχι μόνο Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 750 ml Κρασί άσπρο ( εγώ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr