Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
34 συν 2 είναι πολλά;;;; Κάποιος μας λέει πώς αντέχετε καλέ τόσα χρόνια, μου λείπουν τα πειράγματα σου γιόκα μου!!!! Πόσο γρήγορα μπορούν να περνούν τα χρόνια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜέχρι τώρα εκαμα 3-4 φορές αυτό το κέικ απο την αγαπημένη μου σελίδα. Προχτες ομως αποφασισα να το καμω υπο την μορφή καπ κέικ γιατι ειναι απο μονο του ενα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΖούμε σε ένα σπίτι μέσα σε ελαιώνα. Δέντρα, φυτά, πουλιά, έντομα, αγριόχορτα και άλλα πολλά, είναι στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της φύσης τριγύρω. Σε μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα ξέρετε τα ινδοκαρυδένια γλυκά!κια που κυκλοφορούν σε ζαχαροπλαστεία ή μέσα σε σακουλάκια σε μάρκετ και μαγαζάκια;;; Είμαι σίγουρη πώς ναι... εγώ μ' αυτά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά!! Οι εξετάσεις πλησιάζουν για τα μεγαλύτερα παιδιά, μια και διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠόσο εύκολα ανατρέπεται η "κανονικότητα"! Πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή ολάκερη η καθημερινότητά κι όμως δεν το συνειδητοποιείς! Κι όταν τελικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ capitano Emiliano Giovanni Baglioni, στέκεται προβληματισμένος κάτω από τα τείχη της πόλης του Reggio Εmilia, όπου έχει στρατοπεδεύσει. Τα νέα δεν είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαστέλι με φυστίκια Αιγίνης σας προτείνω σήμερα! Ουσιαστικά πρόκειται για μια πεντανόστιμη μπάρα – παστέλι, την οποία μπορείτε να καταναλώσετε όλες τις ώρες[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΣήμερα έχουμε κεκάκι εξωτικό, καλοκαιρινό, και φτιαγμένο εκ το προχείρου μεν, αλλά με πολύ μαμαδίστικη αγάπη…. Περιττό να πω για άλλη μια φορά ότι για[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓια άλλη μια φορά θα ... πρωτοτυπήσω μέρα που είναι και θα σας πω κι εγώ ότι νηστεία δε σημαίνει απαραίτητα και έλλειψη νοστιμιάς και γεύσης. Την πρώτη φορά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΟ Καρλ Γιούνγκ , φημισμένος Ελβετός ψυχίατρος κι ένας από τους ιδρυτές της σύγχρονης ψυχολογίας του βάθους, επινόησε ένα κλινικό διαγνωστικό εργαλείο, το Τεστ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜην ήταν η περιρρέουσα παραφροσύνη στην ατμόσφαιρα, η σχιζοφρένεια που φόρτωνε ενισχυμένη απογοήτευση για την πολύτιμη ανυπαρξία της κοινής λογικής κι άλλο[...]
Πηγή: pandespani.comΠοιος μπορεί να αρνηθεί πως η γνωριμία μας με κάθε φαγητό και γλύκισμα έγινε όταν εκείνο μας πρωτοπροσφέρθηκε από τα μητρικά χέρια; Όσα χρόνια κι αν περάσουν,[...]
Πηγή: bostanistas.grΡυζόγαλο με κάρδαμο και κανέλα Ό,τι έμεινε στον πάτο απ’ το κατσαρόλι που το ρυζόγαλο έβρασε, πριν μπει σε μπολ, αυτή είναι η πρώτη γεύση του. Κι όποιος δεν[...]
Πηγή: pandespani.comΣυμβουλές για τσουρέκια και βασιλόπιτες Ποιο είναι το κατάλληλο αλεύρι για τα καλύτερα τσουρέκια; Το δυνατό αλεύρι είναι ιδανικό για τσουρέκια. Εχει μεγάλη[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΔεν ήμουν ποτέ φαν των χριστουγεννιάτικων γλυκών - ούτε καν ως παιδί. Οι δίπλες και τα μελομακάρονα με λιγώνουν, οι κουραμπιέδες, που θεωρητικά ως βουτήματα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαγωτό φυστίκι χωρίς ζάχαρη ναι, ενδεχομένως να έχετε φάει, αλλά πραγματικό παγωτό φυστίκι από φυστίκια, χωρίς τεχνητά χρώματα? Τι να σας λέω τώρα…είναι[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥπέροχος σιμιγδαλένιος χαλβάς όλο θρέψη και γεύση! Γλυκός και νηστίσιμος χωρίς ζάχαρη!! Όλη η γλύκα του είναι από αγνό μέλι και τα φυσικά σάκχαρα αποξηραμένων[...]
Πηγή: magiacook.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr