Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Καλημέρα αγαπημένοι! Θέλετε σήμερα να δοκιμάσετε κάτι πιο παιχνιδιάρικο; Ένα σνακ "γλυκό σαν μέλι", μία μπάρα δημητριακών που θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια σας[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτά τα μπισκότα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά (ούτε καν με την πρώτη μπουκιά). Από τη στιγμή που τα είδα στη σελίδα 53 του βιβλίου της Αθηνάς Πάνου[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΔύσκολο σαββατοκύριακο, εύκολο γλυκάκι. Πάντα το να φτιάξω ένα κέικ μου φαινόταν φάρμακο για πολλά πράγματα. Έχεις νεύρα; Κλείσου στην κουζίνα, φτιάξε ένα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚι άλλο παγωτάκι…. Τελείως διαφορετικό. Ούτε παγωτομηχανές, ούτε εξεζητημένες γεύσεις, ούτε τίποτα. Δεν είχα σκοπό να σας το δείξω, αλλά να… κάτι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλό μήνα! Ο Σεπτέμβρης είναι όμορφος μήνας. Από τους πιο όμορφους. Ο καιρός κρατάει ακόμα και μας επιτρέπει μικρά διαλείμματα μακριά από την πόλη, στη θάλασσα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαταρχήν, και πριν αρχίσω να σας λέω για αυτήν την τούρτα, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω, τόσο για τις πολύ γλυκιές σας ευχές για τα γενέθλια[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grTres leche , όπως λέμε «τρία γάλατα». Κι αυτό, γιατί το διαφορετικό αυτό γλυκάκι, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ανάλαφρο, μπορώ να πω αέρινο κέικ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝα' μαστε λοιπόν πάλι εδώ, κανονικά πια, με τις συνταγές, με τις φωτογραφίες, τις φλυαρίες (μου) και με πολύ πολύ όρεξη για νέες δημιουργίες. Στη σύντομη (?)[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΌταν ο τίτλος μιας συνταγής που σου έγραψε κάποιος σε ένα τετράδιο είναι "κρέμα σοκολάτας για τούρτες, τάρτες ή λοιπές γουρουνιές", σε προδιαθέτει ανάλογα...[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕ τώρα, γίνεται μια μελαχρινή να μιλάει για blondies; Ναι, θα το τολμήσω... Γιατί η ζωή θέλει ισορροπία. Άσπρο και μαύρο, τάξη και αταξία, γλυκό και αλμυρό,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣήμερα δεν έχω να πω πολλά πράγματα..... Δεν προλαβαίνω κιόλας... Μετά από ένα σαββατοκύριακο που κύλησε αρκετά ξεκούραστα, που περιελάμβανε μέχρι και έξοδο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΘα ξεκινήσω τη σημερινή ανάρτηση γνωστοποιώντας έναν βασικό κανόνα που έχω στη ζαχαροπλαστική. Οι ξηροί καρποί, και ειδικά τα καρύδια, δεν έχουν καμία θέση[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, αυτός είναι τρόπος να ξεκινάει μία εβδομάδα. Είναι ηλιόλουστη; Το κίτρινο του ήλιου πηγαίνει σετ με το κίτρινο του λεμονιού. Είναι συννεφιασμένη, ή ακόμα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝομίζω ότι με την προηγούμενή μου ανάρτηση, τη μαρμελάδα σύκο "έκλεισε" κατά κάποιο τρόπο ο κύκλος με τις καλοκαιρινές συνταγές, και ανοίγει ένας άλλος, με πιο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧρόνια πολλά!!! Σήμερα θα είμαι σύντομη, γιατί η μέρα δε θέλει φλυαρίες και μακροσκελείς συνταγές και αναρτήσεις. Σήμερα απευθύνομαι σε σένα που, όπως κι εγώ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, γεια σας.... Να' μαι κι εγώ... Είπα να μπω λίγο στο παρατημένο blogοσπιτάκι μου να ξαραχνιάσω... Πόσο ακόμα να μπαίνει κανείς και να βλέπει αυτές τις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ ώρα άλλαξε, ο Μάρτιος φεύγει και τα μανάβικα και οι λαϊκές αγορές έχουνε γεμίσει φράουλες. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ αυτό πάντως το λέω άνοιξη! Μπορεί ο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΠριν από μερικές εβδομάδες, χαζεύοντας ελληνικά και ξένα food blogs έπεφτα συνέχεια πάνω σε συνταγές και φωτογραφίες από πασχαλινά μπισκότα. Έλεγα λοιπόν από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εύχομαι να περάσατε όλοι καλά και να φάγατε καλύτερα! Εμείς πάντως τα καταφέραμε και τα δύο, όσο κι αν ο καιρός προσπάθησε να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι φτάσαμε και στη Μεγάλη Εβδομάδα...... Μου αρέσουν αυτές οι μέρες. Έχουν κάτι το ξεχωριστό. Αρκεί να σε αφήνει και η καθημερινότητα να τις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι μετά από μία εβδομάδα (τουλάχιστον) γεμάτη καρδούλες, τριαντάφυλλα, ροζ και κόκκινο παντού, και σοκολάτα, αλλά πολύ σοκολάτα, ώρα να επιστρέψουμε στους[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣτο ψυγείο μου τον τελευταίο χρόνο πηγαινοέρχεται πολύ γάλα. Το βλαστάρι μου, βλέπετε, πίνει κατα μέσο όρο ένα λίτρο γάλα την ημέρα, πολλές φορές δε, το[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες το έχω ρίξει στη μελέτη. Σκέφτομαι, ψάχνω, καταγράφω. Τι; Υλικά και συνταγές, συνταγές και υλικά.... Και μετά δοκιμάζω. Τι κρατάμε και τι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο Σάββατο που μας πέρασε ήταν μία από αυτές τις ημέρες που μπορεί να μην έχεις προγραμματίσει κάτι σπουδαίο για να κάνεις, αλλά τελικά καταλήγεις να περνάς[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grChristmas mode: on. Εντάξει, μπορεί ο καιρός να μην ταιριάζει απόλυτα, αλλά και ποιος του δίνει σημασία; Φέτος νομίζω ότι το βλέπω πιο έντονα από κάθε άλλη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grWorld baking day χθες, και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην το δω σαν μια ευκαιρία να ψήσω κάτι. Και μια και στα δικά μας έχει επικρατήσει ως η Παγκόσμια Ημέρα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλή Χρονιά! Ήρθε το 2014, και ελπίζω σιγά-σιγά να φέρει σε όλους όσα καλά επιθυμούν, κι ακόμα περισσότερα! Προσωπικά θα ήθελα να είναι μια ήρεμη χρονιά, κι αν[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grγλυκάω γλυκάς γλυκάει γλυκάμε γλυκάτε γλυκάνε Όχι, δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σας, μόλις διαβάσατε τον ενεστώτα του ρήματος «γλυκάω». Τι; Δεν[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr