Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υπέροχο γλυκό του κουταλιού, να το φας σκέτο, να το φας με καρύδια, να το βάλεις σε παγωτό ή γιαούρτι και να σου τρέχουν τα σάλια! Να το συνοδεύσεις με[...]
Πηγή: magiacook.grphoto: Βαγγελιώ Κασσαπάκη Σήμερα φτιάχνουμε ένα κλασικό κέικ καρότου με γραβιέρα και ξινομυζήθρα ή φέτα, νόστιμο, ελαφρύ και ευκολοχώνευτο, κατάλληλο και για[...]
Πηγή: bostanistas.grΝηστίσιμα αλλά νόστιμα, μυρωδάτα, αφράτα, μπισκοτένια κουλουράκια! Είναι υγιεινά, χωρίς αυγά και πολύ ζάχαρη, με αλεύρι ολικής αλέσεως, ευεργετικό ελαιόλαδο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔεν πιστεύω να περιμένατε από μένα να σας έχω γλυκό σήμερα μετά από τόση μάσα που φαντάζομαι ότι όλοι κάναμε το Πάσχα?? Κι όμως σας έχω!.. Και όχι μόνο ένα![...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grclick for english υλικά για περίπου 45 μπισκοτάκια 200γρ αλεύρι φαγόπυρου 150γρ αμυγδαλόσκονη 200γρ ζάχαρη 1/2 κουταλάκι σόδα 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΞερά σύκα με δύο τρόπους: Ολόκληρα και ανοιγμένα Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣε ποιον δεν αρέσουν τα αφράτα, σπιτικά κουλουράκια ή ψωμάκια, αλμυρά ή γλυκά; Ειδικά, αν είναι αρωματικά και γεμιστά με Ελληνικό τυράκι; Αποτελούν ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grυλικά 1 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 φλ.τσ. κατίκι Δομοκού 1 φλ. τσ. γραβιέρα πικάντικη, τριμμένη στο χοντρό τρίφτη 4 αβγά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥπάρχουν μερικά γλυκά που αποκτούν μυθική υπόσταση για οικογένεια και φίλους. Η προετοιμασία και το σερβίρισμά τους προάγει την συγκέντρωση σε ειδική[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το καλοκαιρινό φρούτο για όλο τον χειμώνα. Γι'[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα διάφορα είδη τσαγιού προέρχονται από τα φύλλα του φυτού Camellia sinensis (Καμέλια η σινική) και το διαφορετικό χρώμα τους, καθώς και οι διαφορετικές[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΟι μέρες προς το Ελληνικό Πάσχα προχωρούν με γοργό ρυθμό... Τόσο γοργό που προσωπικά δεν τον προλαβαίνω και τίποτε δεν καταλαβαίνω... Όλα μαζί και να μην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr