Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Η σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΣκεφτόμουν να φτιάξω μια μηλόπιτα, όμως τα παιδιά μου είχαν αντίθετη άποψη. Μόλις είχαν δει τα σφολιατάκια βουτύρου που είχα φέρει από το σούπερ μάρκετ κι η[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΗ ανάποδη τάρτα που καραμελώνει τα φρουτάκια σου και θα την ξεκινήσεις εύκολα και γρήγορα στο... τηγάνι σου. Τρυφερά αχλάδια και ζάχαρη, πάνω σε ένα τραγανό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΌχι πως χρειάζονται λόγοι ιδιαίτεροι, οι υπερ-λάτρεις των κέικ είμαστε ικανοί με την πιο μικρή λιγούρα να θυμηθούμε συνταγές επί συνταγών ή να σκαρφιστούμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας!!! Η τελευταία μέρα του χρόνου χτυπάει την πόρτα μας κι εμείς, αν και, δυστυχώς, όχι όλοι νομίζω οι περισσότεροι, ετοιμαζόμαστε για μια ακόμα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΞέρω καλά πως τα γλυκά έχουν δώσει τα "ρέστα" τους στις κουζίνες όλων σας. ΄Όσο μου επέτρεπε ο χρόνος, έχω περάσει απ' όλα τα αγαπημένα μπλοκόσπιτα, έχω[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr1 1/4 φλιτζάνι αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 125 γρ. κρύο ανάλατο βούτυρο, κομμένο σε μικρούς κύβους 2 κουταλιές της σούπας παγωμένο νερό 1/4 φλιτζανιού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ονομασία είναι αυθαίρετη, αυτόφωτη και «αποκλειστική». Εμπνευσμένη από τα αποτελέσματα της εκάστοτε γευστικής δοκιμής :) Τουτέστιν : όταν τρώμε,[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr150 γρ. μέλι 3 αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 1 φύλλο σφολιάτας Για το σερβίρισμα παγωτό βανίλια ή καϊμάκι ή άγλυκη σαντιγί (δηλαδή κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια την αμυγδαλόπιτα 50γρ. γάλα,120γρ. Ελαιόλαδο,100γρ. Κρέμα γάλακτος,250γρ. Αμυγδαλόψυχα,200γρ. Ζάχαρη,2 Αυγά,100γρ. Αλεύρι,1 κουτ. Γλυκού,Μπέικιν,1 κουτ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 140 γρ σοκολάτα κουβερτούρα, 2 κρόκους αυγών 3 ασπράδια 120 γρ ζάχαρη 70 γρ αμύγδαλα ψιλοκομμένα 20 γρ ζάχαρη αρωματισμένη με βανίλια[...]
Πηγή: glykesamartiesp.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Βράζουμε τα αχλάδια, καθαρισμένα και ολόκληρα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου ½ ώρα. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά φύλλο καταΐφι 1 πακέτο (500 γρ.) φρέσκο βούτυρο 250 γρ. λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου φιστίκια Αιγίνης 300 γρ. ελαφρά καβουρντισμένα και χοντροκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για την επικάλυψη 5 μικρά αχλάδια 3 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη βανίλια 2 κουταλιές χυμό λεμονιού λίγες φέτες σύκο ή άλλο κόκκινο φρούτο φύλλα ή τρίμμα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣτη διάρκεια ενός καλού δείπνου με παρέα και ειδικά μετά από ένα πλούσιο κύριο πιάτο που συνοδεύεται από ένα μεγάλο κόκκινο κρασί, έρχεται αυτή η στιγμή του[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη βάση 500 γρ. αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 κ.γ. χυμό λεμόνι 100 γρ. ζάχαρη 1/4 φλιτζ. λικέρ ή κονιάκ 1 πρέζα αλάτι 1 φακελάκι ζελατίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1.300 γραμμάρια αχλάδια χυμός ενός λεμονιού 3 κούπες του καφέ νερό 1.300 γραμμάρια ζάχαρη 1/2 λεμόνι φλούδα ή πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά) 240[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πανακότα είναι ένα δροσερό γλυκάκι για όλες τις ώρες. Τη φτιάχνουμε εμείς με αγνά υλικά και είναι η καλύτερη λιχουδιά για τα παιδιά μας. Αν προσθέσουμε και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑν υπάρχει κάποιο ζητούμενο σε αυτό το γλυκό, είναι να χρησιμοποιήσεις πολύ αρωματικά αχλάδια, μια καλή βανίλια και μια κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά,[...]
Πηγή: bostanistas.gr