Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πήρα μέρος σε ανταλλαγή μπισκότων που διοργανώθηκε μεταξύ των bloggers του Καναδά και των ΗΠΑ. Έστειλα 3 12άδες μπισκότα σε 3[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΔεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που τις αρέσει η μαγειρική και μπαίνει στο facebook ,που δεν ξέρει τη Λατρεμένη μου Γκολφω Νικολου!!! Η γλυκιά μαγείρισσα του[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟ Ζακυνθινοί είχαν ένα έθιμο, κυρίως στα χωριά, που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Πριν από τις μεγάλες γιορτές (Χριστούγεννα, Πάσχα, Αγίου Διονυσίου και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΈνα ελαφρύ επιδόρπιο για την τελευταία ανάρτηση του 2016! Για το κλείσιμο των -ούτως ή άλλως- φορτωμένων γιορταστικών τραπεζιών των ημερών, τα ελαφριά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕύκολα, νηστίσιμα, και πεντανόστιμα κουλουράκια με συνταγή από την φιλεναδίτσα μου την Νίκη. Συνοδεύουν γλυκά τον καφέ ή τα ροφήματά μας. Πάμε να τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 180 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. χυμό μανταρινιού 190 γρ. σουσαμέλαιο 400 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ξύσμα από 1 μανταρίνι 100 γρ. λευκό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοναστηριακή συνταγή , με ζύμη ελαιολάδου Οι νηστίσιμες συνταγές κυρίως αυτές που προέρχονται από μοναστήρια, είναι συνήθως λιτές αλλά δεν υστερούν σε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑλλιώς το ξεκίνησα φίλοι μου αλλιώς το τελείωσα και έγινε υπέροχο ..τόσο που θα το ξανακάνω και σας συμβουλεύω να το κάνετε κι εσείς βέβαια όχι τώρα αλλά εκεί[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΝομίζω πως αυτό το κεϊκ θα το ξανακάνω σύντομα, γιατί άρεσε σ' εμένα... και ως γνωστόν η μαγείρισσα έχει πάντα τον πρώτο λόγο!! . Επειδή δε, πρέπει να το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά - 180 γρ. ζάχαρη άχνη - 200 γρ. φρέσκο χυμό μανταρινιού - 190 γρ. σουσαμέλαιο - 400 γρ. αλεύρι - 1 κ.γ. μέικιν πάουντερ - Ξύσμα από ένα μανταρίνι - 100[...]
Πηγή: lovecook.gr300 γρ. ταχίνι 400 γρ. ακατέργαστη ή μαύρη ζάχαρη (για πιο υγιεινό αποτέλεσμα) 350 γρ. χυμό πορτοκαλιού ξύσμα από 1 πορτοκάλι (συνήθως προσθέτω κι από 1-2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: (Γίνονται 35-40 μηλοπιτάκια κανονικού μεγέθους) Α. Για τη ζύμη: 200 ml ελαιόλαδο 200 ml λευκό κρασί (ή ρετσίνα) 500 γρ. (3,5 κούπες) αλεύρι που[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες μανταρινιού, το μέλι και το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις βράσουν, αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΣ Υπαρχουν διαφορα ειδη παπαρουνας, ξεκινωντας απο την κοινη παπαρουνα των αγρων, Papaver rhoeas , και καταληγοντας στο ειδος Papaver[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr