Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO, ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO, ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO, Κορμός με μους κάστανο και επικάλυψη σοκολάτας
Ας αλλάξουμε διάθεση τα προβλήματα δεν τελειώνουν!!! Σαν σήμερα πριν 35 χρόνια αρχίσαμε με το σύντροφο της ζωής μου την κοινή μας πορεία στη ζωή. Μετά από όλα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr- Ξυπνάνε . Πολύ νωρίς. Καμιά φορά πριν κι απ' το ξυπνητήρι. Για να τραβήξουν τις κουρτίνες να μπει φως παντού. - Τρέχουν . Πολύ και καθόλη τη διάρκεια της[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΣτην Αθήνα που ήμουν, γνώρισα τη Δώρα και το Στάθη. Δύο νεαρούς ανθρώπους αξιόλογους που χάρηκα πολύ την παρέα τους. Και οι δύο ασχολούνται με τη μαγειρική.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr200 ml αφρώδες γλυκό ή ημίγλυκο κρασί* (κρύο, από το ψυγείο) 3 ώριμες φράουλες, κομμένες σε φέτες (τις παγώνουμε στην κατάψυξη) 3 φέτες λάιμ + 1 λάιμ, για το[...]
Πηγή: gastronomos.grυλικά 1 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 φλ.τσ. κατίκι Δομοκού 1 φλ. τσ. γραβιέρα πικάντικη, τριμμένη στο χοντρό τρίφτη 4 αβγά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο γκουρμέ εστιατόριο του καινούργιου και πολυτελέστατου The Peninsula αποπνέει αύρα κλασσικής πολυτέλειας. Επικεφαλής της κουζίνας, ένας από τους μεγάλους[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο μενού λοιπόν περιέχει: 1. Πράσινη σαλάτα με λιαστη ντομάτα και κουκουνάρι 2. Xυλωμένο ριζότο με μανιτάρια 3. Cheesecake με lemon curd Στο βιβλίο του Jamie[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤι;;; Είπε η Μπετούλα όταν άκουσε τον τίτλο της ανάρτησης...τίποτα καλύτερο δεν έχεις,με ρώτησε απαξιώνοντας... ( έχω,-κι εγώ δεν ξέρω πόσες-συνταγές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά : Για το ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό 40 gr. ζάχαρη 400 ml φρέσκο χυμό ροδάκινου 3 φύλλα ζελατίνης 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο (προαιρετικά)[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 225 γρ. βούτυρο που έχουμε αφήσει για λίγη ώρα στην κατάψυξη 2 κ.γ. χυμό λεμονιού 4 κ.σ. νερό παγωμένο Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔροσιστικό γλυκό με σύκο, σταφύλι και μασκαρπόνε Hello, is anybody there? Κοινώς, είναι ακόμη κανένας εκεί έξω ή πήρατε όλοι τους κάμπους, τα βουνά και τα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλησπέρα!!! Μπακλαβάς...Τραγανός και γευστικός!!! Κλασικά ο μπακλαβάς γίνεται με βούτυρο. Αυτός είναι φτιαγμένος με μαργαρίνη, για να μας συντροφεύει στις[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για τη μαρμέλαδα λεμόνι 200 γραμμάρια χυμός λεμονιού 100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 40 γραμμάρια soy sauce 3 φασόλι βανίλιας Για το κοτόπουλο 1[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλημέρα σε όλους!!!!! Καλό μήνα να έχουμε... λουλουδάτο, μυρωδάτο, ανοιξιάτικο , γεμάτο χρώματα και χαμόγελα!!!! Τάρτα με φράουλες σήμερα από τον Στέλιο[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΓια την Γέμιση 2 λουκάνικα χωριάτικα 200 γραμμάρια μουζδροβο δεντρολίβανο ή λουίζα λίγο μπούκοβο 1 σφηνάκι τσίπουρο (και ούζο ταιρίαζει) Για το Κουρκούτι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό που λατρεύω με μερικές συνταγές είναι ότι μπορείς να συνδυάσεις μια γλυκιά ζύμη, με αλμυρά συστατικά. Βαρέθηκες τα κλασσικά muffins με βατόμουρα και και[...]
Πηγή: ediva.grΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ για 8 άτομα Υλικά 1 δόση ζύμης για στρούντελ (βλέπε ζύμες, ψωμιά) 300 γρ. σάρκα κίτρινης κολοκύθας (χωρίς σπόρους και[...]
Πηγή: greekouzina.grΑυτό το καλοκαίρι ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του ξενώνα μας. Μετά από 8 χρόνια λειτουργίας, προχωρήσαμε στο επόμενο βήμα. Φτιάξαμε στο μεσαίο επίπεδο[...]
Πηγή: bostanistas.gr