Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
ΠΑΓΩΤΟ BLACKFOREST Κρέμα, βύσσινα και σοκολάτα. Συνδυασμός που θα αρέσει τόσο σε αυτούς που αγαπούν τα λευκά γλύκα όσο και σε αυτούς που αγαπούν τα πιο[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr1500 γρ φράουλες 1000 γρ ζάχαρη (800 λευκή, 200 καστανή) 1/2 ματσάκι δυόσμο 1/2 ματσάκι μέντα 1/2 λεμόνι (χυμό κ λίγο ξύσμα) 1 κούπα φυσικό χυμο πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣύμφωνα με τα λεξικά, η εμμονή είναι η σταθερή πίστη σε μια γνώμη, η συνεχής υποστήριξη μιας ιδέας, η ανυποχώρητη πεποίθηση σε κάποια άποψη, στάση ή πρόταση ή[...]
Πηγή: pandespani.comΜπλακ Φόρεστ και επιστροφή στα 70’ς και στα κλασικά γλυκά της διεθνούς κουζίνας! Γιατί όπως ξέρετε, εμείς εδώ στο Cucina Caruso, έχουμε μια λατρεία για τα[...]
Πηγή: caruso.grΤα λαδερά κουλουράκια είναι από τα πιο αγαπημένα βουτήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι νόστιμα, υγιεινά, διατηρούνται για εβδομάδες και συνοδεύουν το πρωινό και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημέρα και πάλι!!! Πριν μερικές μέρες προβληματίστηκα πολύ...να γράψω τη σημερινή ανάρτηση ή όχι;;; Αλλά μετά σκέφτηκα ...γιατί όχι;;; Κυριολεκτικά από το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλημέρα και πάλι!!! Πριν μερικές μέρες προβληματίστηκα πολύ...να γράψω τη σημερινή ανάρτηση ή όχι;;; Αλλά μετά σκέφτηκα ...γιατί όχι;;; Κυριολεκτικά από το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλό μήνα αγαπητοί μου αναγνώστες!!! Εύχομαι να σας βρίσκω όλους υγιείς και δυνατούς... Ας καλοσωρίσουμε όλοι μαζί το Σεπτέμβρη μας με μια αγαπημένη κλασική[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤο λικέρ είναι ένα η δύποτο ,όπως επικράτησε να λέγεται,είναι το αλκοολούχο ποτό που φτιάχνεται από την απόσταξη οινοπνεύματος με την προσθήκη γεύσης φρούτων,[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΜε τα λικέρ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μέχρι πριν 5-6 χρόνια. Όταν πρωτοξεκίνησα, ξεκίνησα με απλά και γνωστά λικέρ: κεράσι, βύσσινο. Τώρα πια, κάνω πάρα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr