Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Η κατσαρίδα ή rissoides desmaresti, όπως λέγεται επιστημονικά, είναι είδος γαρίδας. Η κύρια διαφορά κατσαρίδας και γαρίδας, είναι ότι η γαρίδα είναι πολύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΛικέρ βερίκοκο ή Α maretto Σήμερα ξεκίνησα να φτιάξω βερίκοκο γλυκό η προετοιμασία έγινε αλλά θέλει 3 μέρες για να γίνει όταν θα είναι έτοιμο θα σας το δείξω.[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ συνταγή της βασιλόπιτας που θα σας δώσω σήμερα είναι η περσινή μου. Πριν από έναν χρόνο τέτοιες μέρες οι γιορτές με βρήκαν σε κατάσταση συναγερμού γιατί το[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτά τα μικροσκοπικά αμυγδαλωτά μπαλάκια τα δοκίμασα για πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια σε σπίτι χιώτικο και ενθουσιάστηκα γιατί είναι ένα φίνο γλυκό με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΈκθεμα στο λιμάνι του Βόλου Ο Βόλος αποτελεί μια παραθαλάσσια, επαρχιακή, μεγάλη πόλη στο κέντρο της Ελλάδας σε απόσταση μόλις 3,5 ώρες από την Αθήνα. Δεν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΌλα σας τα λέει ο τίτλος τούτης της ανάρτησης. Εκείνο που δεν σας λέει και το κρατά μυστικό είναι ότι είναι και σιροπιαστά και φτιάχνονται πανεύκολα, ενώ[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια όσους δεν ξέρουν το Limoncello (Λιμοντσέλλο), πρόκειται για ένα χωνευτικό λικέρ, Ιταλικής προέλευσης, φτιαγμένο από φλούδες λεμονιού. Για αρχή[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΝαι, ναι καλά το διαβάσατε... μία μαρμελάδα φτιαγμένη με καυτερές πιπερίτσες. Μία προκλητική και πικάντικη μαρμελάδα, εξαιρετική σαν συνοδεία τυριών όπως η[...]
Πηγή: cookpad.com/gr150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με όλα τα λιπαρά του 200 γρ. γάλα 2 αυγά 3 ml τσίπουρο ή κουαντρό (ή κάποιο εσάνς να ρίξουμε μέσα στα αυγά να σπάσει η μυρωδιά των[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛατρεμένη συνταγή για τις κρύες βραδιές του χειμώνα. Αν την απολαύσετε με παρέα ακόμη καλύτερα. Μόνο προσέξτε μην χάσετε το ψωμάκι σας μέσα στα λιωμένα τυριά,[...]
Πηγή: greekmasa.grΚρέμα 2 λίτρα γάλα (για το ταψί της κουζίνας) 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 14 κουταλιές της σούπας αλεύρι Φλούδες απο ενα λεμονι 2 βανίλιες 2 γεμάτες κουταλιές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[photo: Κική Τριανταφύλλη] Σας αρέσουν τα μανταρίνια; Τότε είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε και τα αμυγδαλωτά μανταρινιού μόλις τα δοκιμάσετε, αν δεν τα ξέρετε[...]
Πηγή: bostanistas.grΒερίκοκο, στολίδι ιδιαίτερο και ξακουστό.Φρούτο καλοκαιρινό, χαρούμενο, σαρκώδες, ερωτικό, σε αγκαλιάζει με το χρώμα του και τη γεύση του. Ο ζουμερός καρπός[...]
Πηγή: bostanistas.gr