Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
10/11/14 Υγιεινό γλύκισμα με κομπόστα φρέσκων δαμάσκηνων. Ένα πραγματικό γλύκισμα με πολλές επιλογές σερβιρίσματος πέρα από τη σημερινή μας συνταγή. Βάζουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.comPost Views: 114 Η βασιλόπιτα, σε όλη την Ελλάδα, δεν ήταν πάντα γλυκιά. Στην Ήπειρο, στη Δυτική Μακεδονίακαι στη Θεσσαλία το φλουρί έμπαινε σε πίτες συχνό[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΜΙΚΡΑ ΑΦΡΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (COLOMBE) Οπως έχουμε ξαναπεί, το πασχαλιάτικο γλυκό ψωμί κολόμπα ( colomba , σημαίνει περιστέρι) είναι για τους ιταλούς το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι καλικάντζαροι είναι κοντοί, μαυριδεροί με κόκκινα μάτια, τράγινα πόδια με χέρια τριχωτά σαν της μαϊμούς, σκανταλιάρηδες σαν έφηβοι που μεθάνε για πρώτη[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Afrodith Kxagia ΥΛΙΚΑ 1 φλ. ζάχαρη 1 λεμόνι το χυμό του 1 γιαούρτι πλήρες 1/2 φλ. βούτυρο μαλακό λιωμένο και κρύο ή σπορέλαιο 1-1/2 φλ. χοντρό σιμιγδάλι 3/4[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΜια “μελαχρινή”, νοστιμότατη, νηστίσιμη τάρτα, χωρίς προσθήκη σοκολάτας! Η βάση της είναι πολύ τραγανή, αρωματική και μπισκοτένια. Το σοκολατένιο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΚαι οι γλυκές εκδοχές μου για ψωμάκια στον αρτοπαρασκευαστή, με την ελπίδα ότι κάποιο που θα δοκιμάσετε να σας αρέσει για το πρωϊνό σας ή το κολατσιό των[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠΑΝΦΌΡΤΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Φτάσαμε στην τελευταία συνάντηση με τις φίλες από την όμορφη παρέα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ (COLOMBINE) Οπως έχουμε ξαναπεί, το πασχαλιάτικο γλυκό ψωμί κολόμπα ( colomba , σημαίνει περιστέρι) είναι για τους ιταλούς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΦΌΡΤΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Φτάσαμε στην τελευταία συνάντηση με τις φίλες από την όμορφη παρέα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΛΟΜΠΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΠΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Κολόμπα (colomba), δηλαδή περιστέρι, ή αλλιως το δημοφιλέστερο γλυκο ψωμι, που παρασκευαζεται αποκλειστικά κατα την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΡΟΤΣΟ : ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΣΚΑΡΑ Το παρότσο ειναι ενα χριστουγεννιατικο γλυκακι που καταγεται απο το Abruzzo. Βεβαια, δεν ειναι αναγκη να περιμενουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΛΌΜΠΑ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η κολόμπα, το πασχαλινο περιστερι, ειναι ενα γλυκο ψωμι, αναλογο του δικου μας τσουρεκιου, που καθιερωθηκε τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr