Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Η Βασιλόπιτα μας για το 2014!, ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΡΙΦΤΗ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ VASSILOPITA (TORTA DI CAPODANNO) per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Οι Βασιλόπιτες μου για το 2016!, ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΡΙΦΤΗ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ VASSILOPITA (TORTA DI CAPODANNO) per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Βασιλόπιτα 2020
Τα διπλοφουρνιστά μπισκότα είναι η λύση για όταν δεν υπάρχει τίποτα στο σπίτι και θέλεις να προσφέρεις κάτι με τον καφέ!!! Γίνονται σχετικά εύκολα και δεν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΑΜΑΡΕΤΤΙ Τα αμαρεττι είναι παραδοσιακα ιταλικα μπισκοτα, με αμυγδαλο με αρωμα πικραμυγδαλο. Είναι αφρατα μπισκοτακια και μπορει να ειναι μαλακα ή τραγανα. Τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΕΤΤΙ Μετα τον κλασσικο μπακλαβα , που ειχα ετοιμασει για τα Χριστουγεννα, σας παρουσιαζω μια μοντερνα του παραλλαγη, ειδικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ Μια καταπληκτικη ταρτα με υπεροχο τραγανο μπισκοτο σοκολατας, πλουσια λαχταριστη κρεμα σοκολατας και βυθισμενα κομματια απο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ γιορτινός μου κορμός, τον απολαύσαμε όλοι!!! Φανταστικός κορμός ψυγείου! Αν είναι τα υλικά στις γεύσεις σας να τον κάνετε σίγουρα, είναι απλός, εύκολος και[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΈΤΤΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ LUCA MONTERSINO Η εκτίμηση και η λατρεία μου για τον Luca Montersino , ειναι γνωστή και δηλωμένη! Κάθε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα δροσερό, καλοκαιρινό γλυκό, ιδανικό για όσους αγαπάνε τα αμύγδαλα. Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο γλυκό, εύκολο στην παρασκευή του, που αρέσει σε μεγάλους[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 500 γρ κεράσια 8-10 βερύκοκα 2 κουτ.σουπ. βούτυρο 1/2 φλ.τσαγιού ζάχαρη 1/2 ποτυράκι κρασιού λικέρ αμαρέττο ή κονιάκ 1/2 κουτ.σούπας σιμιγδάλι ψιλό[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣας έχει τύχει ποτέ να σας κολλήσει ένα τραγούδι στο μυαλό τόσο βαθιά που να θέλετε να χυμήξετε μέσα και να το τραβήξετε με δύναμη; Ε, αυτό έχω πάθει εδώ και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠΑΡΜΙΤΖΑΝΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Και μετα απο την κλασσικη παρμιτζανα με την σαλτσα ντοματας , επεται η γλυκεια εκδοχη με σαλτσα σοκολατας. Οποιος ακουσει για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grγια τη ζύμη 210γρ. αλεύρι ντίνκελ τύπου 630 210γρ. αλεύρι ντίνκελ ολικής αλέσεως 80γρ. αλεύρι βολβών κίτρινης κύπερης (tigernut flour, εναλλακτικά, αλεύρι[...]
Πηγή: cooklos.gr