συναγριδα στο φουρνο | αρνι στο φουρνο με πατατες βεφα | νηστισιμη τουρτα με μπισκοτα | μπουγάτσα με ζαχαρουχο γαλα αργυρω | κουραμπιεδες βεφας συνταγη | χοιρινο μπουτι στο φουρνο δρισκας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις ζαχαροπαστα αμυγδαλο

Βρέθηκαν 72 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τάρτα με κρέμα και μούρα.

Τα λόγια είναι περιττά !! Συνταγή : Cookbook.gr Μερίδες : για 8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20 λεπτά, μαγείρεμα 35 λεπτά, αναμονή στο ψυγείο 2[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Υγρό κέικ κανέλλας με κεφίρ ή ξινόγαλο

Θυμάστε το υγρό κέικ σοκολάτας με κεφίρ ; Αν έχετε κεφίρ και δεν το έχετε δοκιμάσει, χάνετε! Γίνεται πραγματικά πολύ νόστιμο. Και επειδή ήταν όντως νόστιμο,[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Midnight cake

Πανεύκολο, υπέροχο και εντυπωσιακό κέικ που σερβίρεται σε κάθε περίσταση! Τι χρειαζόμαστε: Για το παντεσπάνι: 1 κούπα τσαγιού ηλιέλαιο 1+1/2 κούπα τσαγιού[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μπισκότα μελιού και πτι-φουρ με μαρμελάδα!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τα λατρεύω τα πτι-φουρ! Γενικά μπου αρέσουν πολύ τα μπισκότα , και μαζεύω πολλές συνταγές για μπισκότα .Αυτή είναι μία εύκολη[...]

Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ♦♦ TORTA AL LIMONE[...]

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Νοστιμο κεκακι που μοσχομυριζει λεμονι! Θα μπορουσα να το ονομασω και το κεϊκ της ανακυκλωσης. Οσοι ασχολειστε συστηματικα με την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΓΕΜΙΣΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΠΛΑΚ ΦΟΡΕΣΤ

ΓΕΜΙΣΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΠΛΑΚ ΦΟΡΕΣΤ Blackforest truffles Πρωτότυπα και πανεύκολα τρουφάκια με μια καρδιά από λαχταριστό μαυροκέρασο και σοκολάτα γάλακτος! Ένας νέος[...]

Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με γάλα καρύδας και[...]

Υλικά: 200 ml ηλίελαιον ή καλαμποκέλαιον ή φυτική μαργαρίνη 200 γρ. χονδρό σιμιγδάλι 2 κούπες ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 400 ml γάλα καρύδας (1 κονσέρβα) 600 ml νερό[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
ΡΟΞΑΚΙΑ  ♦♦  ROXAKIA

ΡΟΞΑΚΙΑ Τα ροξακια, ανηκουν στα παραδοσιακα σιροπιαστα γλυκα. Πολλες νοικοκυρες, τα παρασκευαζουν κατα την διαρκεια των γιορτων, τοσο των Χριστουγεννων, οσο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Κέικ με επικάλυψη γλάσο κακάο

Υλικά για το κέικ : 300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 320 γραμμάρια ζάχαρη μαύρη μαλακή 40 γραμμάρια κακάο σκόνη 100 ml ηλιέλαιο ή σπορέλαιο 300 ml[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ CHOCO ΚΟΡΝ ΦΛΕΪΚΣ ΚΑΙ[...]

  ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ   ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ   375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco) 1 φλ. τσ. γάλα 1 ζαχαρούχο γάλα 1 σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ της αρεσκείας μας 50 γρ.[...]

Πηγή: e-sofia.gr
Νηστίσιμα κουλουράκια κανέλλας

Δεν θα βάλεις συνταγές πασχαλιάτικες; Με ρωτάει η Βιργινία στη φβ. Θα βάλω της λέω, αλλά όχι πολλές. Λόγω διατροφής, δεν θέλω να φτιάχνω πράγματα καινούρια[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Κέικ καρότο

Υλικά (για 8-10 άτομα) 4 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου, 4/5 φλ. (200ml) ελαφρύ λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο), 2 ¼ φλ. τριμμένα (όχι πολύ ψιλά) καρότα[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Μπράουνις με κρέμα μέντας

Υλικά για τη βάση: 260 g αλεύρι 340 g ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 75 g σκόνη κακάο κοσκινισμένο 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. αλάτι 240 ml νερό 240 ml ηλιέλαιο ή[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
Πανακότα πορτοκάλι με το "μυστικό"[...]

Η  πανακότα (panna cotta = μαγειρεμένη κρέμα) πορτοκάλι είναι η τελευταία μου αγαπημένη συνταγή για να συνοδεύω τα Ιταλικά πιάτα που φτιάχνουμε στο σπίτι και[...]

Πηγή: caruso.gr
Κέικ μήλου-κανέλλας, με κεφίρ ή ξινόγαλο

Άλλη συνταγή είχα κατά νου να βάλω και άλλη βάζω. Επειδή όμως μερικές-μερικές που είδαν τη φωτό της συνταγής στο φβ, είναι σε ... ενδιαφέρουσα κατάσταση και[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy