Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Δεδομένο 1ο: Η αγαπημένη μου μπιγκόνια (ή βιγόνια) έχει έρθει απ’ τον φθινοπωρινό σπετσιώτικο κήπο της φίλης μου της Ιωάννας. Τρία κομμένα κλαριά ήταν[...]
Πηγή: pandespani.comΤο πιάτο αυτό είναι πολύ δροσιστικό για τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού, όπως είναι η σημερινή. Από τη μια η ζέστη κι από την άλλη η ανάγκη για να φάω ένα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grHello? Είναι κανείς εδώ; Έχω την εντύπωση πως όλοι έχουν φύγει για διακοπές εκτός από μένα. Σπάνια πηγαίνω διακοπές τον Αύγουστο. Προτιμώ τον Σεπτέμβρη, ειδικά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια την 1η μέρα 1 κιλό αχλάδια, καθαρισμένα 1 κιλό πεπόνι, καθαρισμένο 1.200 γρ. ζάχαρη 2 λεμόνια, το χυμό τους Για την 2η μέρα 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα[...]
Πηγή: gastronomos.grΕδω και λιγο καιρο ψαχνομαι για να δοκιμασω επιτελους να κανω και τη δικη μου σπιτική μαρμελάδα... Έτσι συγκέντρωσα πολλές και χρησιμες πληροφορίες και ειμαι[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr...με τον καφέ, το γάλα, το κρύο τσάι Τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά φρούτα ήταν ανέκαθεν η αδυναμία μου. Ξεκινάω με τις φράουλες και συνεχίζω με τα βερίκοκα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!! Η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει εχθές αλλά ένα πρόβλημα στο Ίντερνετ του υπολογιστή μου,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια διαφορετική γεύση μαρμελάδας ιδανική να συνοδεύσει τυριά, τάρτες, φαγητά αλλά και τα πρωινά μας. Την ιδέα την είχα δει σε περιοδικό γαστρονομίας του 2008[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤην Ιωάννα σας την έχω συστήσει κι άλλες φορές, είναι αγαπημένη εξαδέλφη και ζει τον περισσότερο καιρό στη Νάξο όπου και δραστηριοποιείται δημιουργικά σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια πολύ δροσερή και γευστική τάρτα, που γίνεται με αφράτο μπισκότο αμυγδάλου, με πραλίνα φουντουκιού για πρώτη στρώση, υπέροχη μους καραμέλας, και με διάφορα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΕίναι πολύ δροσιστική και νόστιμη! Α και το καλύτερο είναι πολύ ελαφριά και χωρίς πολλές θερμίδες! Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο πτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο halloween δεν είναι ελληνική γιορτή. Θα μπορούσε να ισοδυναμεί για τα καθ’ ημάς με ένα mix ‘n match αποκριάς και παραμονής των Αγ. Πάντων (από[...]
Πηγή: pandespani.comΚάθε χρόνο, εκεί κατά τα μέσα-τέλη Αυγούστου, όποιος κάνει τη διαδρομή Κυλλήνη-Πάτρα (ή έστω Πύργος-Πάτρα), βλέπει κατά μήκος της εθνικής οδού τα υπαίθρια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣε πολλούς συνδυασμούς γεύσης και εμφάνισης! Το γιαούρτι, ένα από τα πιο παραδοσιακά προϊόν τα μας, είναι στη μόδα διεθνώς! Διαβάζουμε τελευταία ότι στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑνάλαφρο επιδόρπιο για καλοκαιρινά τραπέζια... Προλάβατε το μάθημα των οικοκυρικών στο σχολείο; Μάθημα αποκλειστικά για κορίτσια στα χρόνια μας που[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 2 κούπες ζάχαρη 1κ.σ ξερή λεβάντα 1 ½ κούπα νερό 1 μοσχολέμονο ή λεμόνι κατά προτίμηση βιολογικό και ακέρωτο κομμένο στη μέση 2 ροδάκινα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 6-8 άτοµα) ½ µέτριο πεπόνι (περίπου), 1 συσκευασία µε 2 φακελάκια ζελέ (τζέλλυ) λεµόνι, 1 ½ -2 κουταλιές ζάχαρη (ανάλογα µε το πόσο γλυκό είναι το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comJanoulis Sweets & More (Janoulis S&M)Αύγουστος 5, 2018Παγωτά-Σορμπέ Υλικά 250μλ νερό 250γρ ζάχαρη 720 γρ πεπόνι κομμένο σε κύβους Χυμό από ένα lime 1/2[...]
Πηγή: janoulis.wordpress.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑντί να σερβίρεις την πανακότα σου με κάποιο έτοιμο σιρόπι, φτιάξε με παγωμένη μους πεπόνι με άρωμα γλυκού κρασιού! Ένα ελαφρύ επιδόρπιο για το καλοκαίρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΏρα επεξεργασίας καλοκαιρινών φρούτων!! μαρμελάδες και γλυκά σε καθημερινή βάση μιας και έχουμε και υποχρεώσεις, το bazzar πλησιάζει και πρέπει να είμαστε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr