Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Υλικά Σφολιάτα 1 πακέτο 800γρ ασπράδι αυγού 1 χτυπημένο με λίγο νερό μασκαρπόνε ή ρικότα ή ανθότυρο 400γρ ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα βατόμουρο 3[...]
Πηγή: icookgreek.com3 μέτρια αυγά 75 γρ. ψιλή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού 1/2 κουταλάκι γλυκού άρωμα βανίλια 75 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 μέτρια αυγά 75 γρ. ψιλή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού 1/2 κουταλάκι γλυκού άρωμα βανίλια 75 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 250γρ. ψημένο φιστίκι Αιγίνης χωρίς αλάτι2 κ.σ βούτυρο1 + 1/4 φλ. σιμιγδάλι χοντρό1/2 φλ. νερό1 φλ. ζάχαρη1 κ.γ χυμό λεμονιού1,5 κ.σ ροδόνερο1,5 κ.σ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑυτή η τυρένια επιλογή για γλυκό έχει όλη τη γεύση χωρίς τα λιπαρά ενώ συνδυάζεται υπέροχα με φρούτα! Θερμίδες: 226 Εύκολη 20 λεπτά 4+μερίδες 1 1 0 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Η ρικότα ( ricotta ) είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν και όχι ακριβώς τυρί, αφού δεν έχει υποστεί ζύμωση. Ricotta σημαίνει ουσιαστικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ Απλά κεκάκια με ζουμερή υφή και γεύση σοκολατας. Το μυστικό τους η ρικόττα, που φυλακίζει την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΆλλα έχω στο πρόγραμμα κι άλλα κάνω. Δε φταίω εγώ, όταν χαλαρώνω ξεφυλλίζοντας διάφορα έντυπα οι ιδέες πέφτουν πάνω μου κι αλλάζω πρόγραμμα. Άντε να δούμε πότε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣυστατικά 300 ml κρέμα γάλακτος 140 γρ. σοκολάτα γάλακτος, χοντροκομμένη 260 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, χοντροκομμένη 300 γρ. ρικότα 250 γρ. τυρί κρέμα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΝαι, ναι καλά το διαβάσατε... μία μαρμελάδα φτιαγμένη με καυτερές πιπερίτσες. Μία προκλητική και πικάντικη μαρμελάδα, εξαιρετική σαν συνοδεία τυριών όπως η[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ Μια υπέροχη τάτρα με την πιο σοκολατένια κρέμα που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Η τάρτα αυτή δημιουργήθηκε κάπως[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Μαλακα μπισκοτακια που λιωνουν στο στομα, με γεμιση μαρμελαδα πορτοκαλι και ρικοττα και επικαλυψη απο καραμελωμενη μαρμελλαδα.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη βάση του cheesecake: 190 γρ. μπισκότα digestives 1 1/2 κ.σ. ασπράδι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο Για το μειγμα του cheesecake: 227 γρ. τυρί κρέμα με[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η "τουρτα σιμιγδαλιου με σοκολατα", οπως ονομαζεται στα ιταλικα, ειναι μια υπεροχη ταρτα! Βαση απο τριφτη ζυμη, γεμιση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για το γλυκό 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι 350 γρ. βούτυρο 3 κ.σ. γάλα 150 γρ. μοτσαρέλα 450 γρ. τυρί φέτα μαλακή 150 γρ. γάλα 3 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό Υλικά για[...]
Πηγή: akispetretzikis.comτάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας & βατόμουρα Κάθε που βρίσκεσαι σε ποθερό τετ-α-τετ με την ένταση μιας σοκολατένιας γεύσης είναι σαν πρώτη φορά. Σε εξάπτει[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα κλασικό γλυκό σε δόση που δεν σε... παχαίνει! Οι διαιτολόγοι το λένε καθημερινά. Είναι καλύτερα να δοκιμάζεις από όλα τα αγαπημένα σου φαγητά και γλυκά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο τσιζκέικ (cheesecake) εκτός από πλούσια γεύση έχει κουλτούρα, παράδοση και τελετουργικό. Δεν είναι εφεύρεση ενός ατόμου αλλά αποτέλεσμα εξέλιξης στο[...]
Πηγή: caruso.grΗμέρες καύσωνα και βρήκαμε το νοστιμότερο όπλο για να καταπολεμήσουμε την αποπνικτική θερμοκρασία. Ένα σούπερ δροσιστικό και σούπερ ελαφρύ γλυκό, χωρίς πολλές[...]
Πηγή: pandespani.comΦέτος το Πάσχα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας ετοιμάσουμε τσουρέκια και κουλουράκια διαφορετικά από τα κλασσικά και αγαπημένα! Φυσικά στις πασχαλινές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠώς ένα ricotta cake μεταμορφώθηκε σε κέικ μυζήθρας Το Πάσχα που μας πέρασε πήρα ένα υπέροχο δώρο από ένα πολυαγαπημένο κοριτσάκι που τα τελευταία χρόνια ζει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦΟΡΜΑΤΖΈΛΕ : ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚ Α ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ Είμαι σίγουροι ότι όσοι είδατε την φωτογραφία της συνταγής, το μυαλό σας πήγε αμέσως στα κρητικά λυχναράκια.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr