Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Μπακλαβάς με Αμύγδαλα και Βούτυρο, Αμυγδαλένιος Μπακλαβάς με άρωμα μελιού και ανθόνερου, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ♦♦ BAKLAVA AI PISTACCHI, Παραδοσιακός μπακλαβάς Κύμης, Παραδοσιακός Μπακλαβάς Αμυγδάλου από την Αταλάντη – Greek Traditional Almond Baklava, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ♦♦ BAKLAVA AI PISTACCHI
Ζουρνάδες Κρήτης (χωρίς κλαρίνα και νταούλια -ε, τέτοια δεν έχουμε !!!) Πολύ μ’ αρέσουν οι εκφράσεις που μας απενοχοποιούν από την αναβλητικότητα και[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr3/4/15 Χαλβάς σιμιγδαλένιος με χυμό και μαρμελάδα μήλο για νηστίσιμο νόστιμο γλύκισμα που δεν θα αντισταθεί κανείς. Συστατικά ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 3 φλιτζάνια[...]
Πηγή: zannetcooks.comhttp://magiriki-sintages.gr/recipe/291/κουραμπιέδες!!.html Μερίδες: 20 Xρόνος: 60' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 5 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜΠΙΣΚΟΥΪ JOCONDE Το bisquit joconde (μπισκουί γιοκόντ) είναι ένα μπισκότο που χρησιμοποιείται πολύ στις διαστρωματώσεις των τουρτών. Είναι λεπτό (ψημένο έχει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα πανεύκολο, υγιεινό, νόστιμο και μυρωδάτο κέικ με αμύγδαλα που τα αγαπώ πάρα πολύ και κανέλα. Είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει σε όλους, σ’ αυτούς που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣας έχει τύχει ποτέ να σας κολλήσει ένα τραγούδι στο μυαλό τόσο βαθιά που να θέλετε να χυμήξετε μέσα και να το τραβήξετε με δύναμη; Ε, αυτό έχω πάθει εδώ και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι τραγανά! Είναι αρωματικά! Είναι γευστικά! Είναι υπέροχα! Είναι με τη συνταγή της μαμάς!! ΥΛΙΚΑ 4 - 5 κούπες (1 κούπα = 225 ml) αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΈνα από τα πιο αγαπημένα δικά μου γλυκά, γιατί σήμερα κάνω το δικό μου χατήρι, αλλά και το χατήρι μιας φίλης που μου ζήτησε λεπτομέρειες για την συνταγή, μιας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr3 αυγά μεγάλα 1 κ.σ. νερό 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας 3 κ.σ. μέλι 1 1/2 φλιτζ. αμυγδαλόψιχα 1/4 κ.γλ. μαγειρική σόδα 2 κ.σ. ηλιέλαιο 3 κ.σ. γιαούρτι μερικά[...]
Πηγή: mamapeinao.grΠάλι άρχισα την αναζήτηση μου για ένα μπισκότο με τα αγαπημένα μου αμύγδαλα, και αφού πέρασα από το ιταλικό cantuccini που το άφησα για μια άλλη φορά, βρήκα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΣημερα σας έχω πανεύκολες μπάρες σοκολάτας γεμάτες ενέργεια, γεμάτες με όλα τα καλά απο ξερά σύκα, δαμάσκηνα, βερίκοκα, φυστίκια Αιγίνης μέχρι φουντουκια,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια το παντεσπάνι 3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 6 κουταλιές κακάο 1 1/2 κούπες ζάχαρη 1 κουταλιά ξύσμα πορτοκαλιού 1/4 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. μαγειρική[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜηλοπιτάκια με χαλβά Υλικά Για τη ζύμη: 5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις ¼ φλιτζάνια ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο 1 φλιτζάνια κρασί λευκό 2 κουταλιές[...]
Πηγή: greekouzina.grΜέρες νηστείας και.... σαββατοκύριακο έρχεται, όλο και κάποιος θα μας επισκεφθεί εδώ στην εξοχή .Σκέφθηκα σήμερα να φτιάξω σκαλτσούνια, μόνο και μόνο[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το έφτιαχνε κάθε Πάσχα, όταν οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grPost Views: 114 Η βασιλόπιτα, σε όλη την Ελλάδα, δεν ήταν πάντα γλυκιά. Στην Ήπειρο, στη Δυτική Μακεδονίακαι στη Θεσσαλία το φλουρί έμπαινε σε πίτες συχνό[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis28/9/16 Γρήγορη κομπόστα με φρέσκα δαμάσκηνα για να σερβίρουμε με το γιαουρτάκι μας ή όπως προτιμάει ο καθείς. Προσωπικά μετά τη γέννα καταναλώνω άπειρες[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΔΩ Μερίδες: 20 Xρόνος: 60' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 5 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΝηστίσιμα αλλά νόστιμα, μυρωδάτα, αφράτα, μπισκοτένια κουλουράκια! Είναι υγιεινά, χωρίς αυγά και πολύ ζάχαρη, με αλεύρι ολικής αλέσεως, ευεργετικό ελαιόλαδο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του τσαγιού Σπορέλαιο 1 φλιτζάνι του τσαγιού Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού Φράουλες 4 - 5 τεμ ψιλοκομμένες Κονιάκ 1 ποτηράκι του[...]
Πηγή: chefoulis.grΤι χρειαζόμαστε: 1 φλιτζ. αμυγδαλοψυχα, ξεφλουδισμενη και χοντροκοπανισμενη 2-3 κομματια αστεροειδες (μπαχαρικο με γευση γλυκανισου) 1 φλιτζ. ψιλοκομμενα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα μήλα τώρα είναι στην εποχή τους, όλο χρώμα και αρώματα! Καιρός, λοιπόν, για μηλόπιτες, με όποια συνταγή και αν διαθέτετε. Αυτή που σας προτείνω είναι από[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr