Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 92 συνταγές
ΣΠΙΤΙΚΟ FROZEN YOGURT / ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Πανεύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό γιαούρτι μόνο με 2 υλικά, χωρίς μίξερ! Δροσιστικό και χωρίς συντηρητικά... Υλικά:[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤα τσάπουρνα είναι ένας μικρός καρπός του θάμνου τσαπουρνιά ή τρικοκιά ή το επιστημονικό του όνομα Prunus spinosa . Η Τσαπουρνιά (Blackthorn στα αγγλικά) είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr9 φρυγανιές σταρένιες 1 κονσέρβα κομπόστα ροδάκινο 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου με άρωμα βανίλια 3 1/4 φλυτζάνια γάλα φρέσκο (για την παρασκευή της κρέμας) 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑχλάδια κομπόστα 1 κιλό αχλάδια 500 γραμμάρια ζάχαρη 1 ξύλο κανέλλα 2 βανίλιες Αχλάδια γλυκό 1 κιλό αχλάδια 1 κιλό ζάχαρη 3 ποτήρια νερό 2 βανίλιες χυμό από[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚυδώνια κομπόστα 1 κιλό κυδώνια 4 ποτήρια νερό 500 γραμμάρια ζάχαρη 1 ξύλο κανέλλα 2 γαρύφαλα Κυδώνια μαρμελάδα 1 κιλό κυδώνια 1 κιλό ζάχαρη 1/2 κούπα νερό 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤη συνταγή αυτή την διάβασα σε ένα βιβλίο της Β. Αλεξιάδου και είναι για σάλτσα φράουλας. Τη χρησιμοποιώ για να γαρνίρω κρέμες, cheese cake ή ρυζόγαλο όπως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι (1 1/2 φλ. περίπου) 100 γρ. βούτυρο (σε κομματάκια) 75 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κρόκο αβγού 1 κ.σ. γάλα 1 πρέζα αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για την κομπόστα 6 μήλα golden 1-1 ½ ποτήρι ζάχαρη Λίγη βανίλια Για τη βάση 2 ½ ποτήρια αλεύρι 2 ποτήρια ζάχαρη 5-7 κρόκους[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕίναι συνταγή της Βέφας δημοσιευμένη πολύ παλιά σε περιοδικό. Τι χρειαζόμαστε: 800 γραμμάρια ανανά κονσέρβα 2 κούπες χυμό πορτοκάλι (περίπου) 2 κουτιά ζελέ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το παντεσπάνι (sponge cake) 2/3 ποτηριού κρυσταλλική ζάχαρη 6 αυγά ολόκληρα 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ baking powder Για την Γέμιση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή που πήρα απο τη θεία μου (και όλες τις θείες της οικογένειας). Τη φτιάχουμε στην οικογένεια εδώ και δεκαετίες και πάντα τρώγεται αμέσως. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κουτί ζελέ λεμόνι (αποτελείται από 2 φακελάκια εσωτερικά) * 1 μεγάλο κομπόστο ροδάκινο (850γρ.) 1 μικρό κεσεδάκι γιαούρτι (200 γρ.) όχι στραγγιστό 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 1 μεγάλο πυρέξ): 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής γιώτης 1 κονσέρβα ροδάκινα κομπόστα 1 με 2 φακελάκια ζελέ με[...]
Πηγή: greekcook.grΑν η μαρμελάδα εσπεριδοειδών είναι η κορυφαία μαρμελάδα του χειμώνα, και η μαρμελάδα φράουλα η κορυφαία μαρμελάδα της άνοιξης, ποιά θα μπορούσε να έχει τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα στρούντελ μέσα στη γλύκα! Ιδανικό για το πρωινό ή το απογευματινό μας καφεδάκι Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά με σιρόπι Γλυκά με φρούτα Διάφορα Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΖελεδάκι αφιερωμένο!!! Για να το θυμόμαστε... ...ανέβηκα στην κερασιά να κόψω ένα κεράσι και από το κλαδί της έπεσα και έσπασα...ποδαράκι... το λέει και το[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΈνα πολύχρωμο " tutti frutti" γλύκισμα με τα απομεινάρια της φρουτιέρας! Η αρχική ιδέα ήταν από τη γνωστή αναποδογυρισμένη μηλόπιτα που φτιάχνουμε όλες μας το[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr