σαμαλι νηστισιμο με πορτοκαλι | κριτσινια με ντιπ | κεικ βραστο | κανελονια πως γινονται | μπουτι γαλοπουλας στη λαδοκολλα | γλυκοεκμεκ | τορτιγιες με τυρια στο φουρνο | μελιτζανες πως να τις μαγειρεψω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις γλυκανισος μαγιονεζα ριγκατονε

Βρέθηκαν 36 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κεράσια και λάιμ με πάγο στο μπλέντερ

Τα κεράσια είναι σίγουρα σημάδι πως το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά. Είναι εδώ με τα όλα του, τις ζέστες του, τους καύσωνές του. Κι εμείς τι άλλο να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Creme brulee ελαιόλαδου, ορχιδέα στον ατμό[...]

Creme brulee ελαιόλαδου, ορχιδέα στον ατµό: Μια τελευταία, προχωρημένη δημιουργία του Carlo Cracco, μια πλούσια, βελούδινη μεσογειακή creme brulee με το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Απεριτίφ με τσίπουρο και μαρμελάδα μούρο

Τι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το Food States στις ''Ημέρες Γαστρονομίας''

Food States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]

Πηγή: foodstates.blogspot.gr
Πέντε αστέρια: ροφήματα κάτω απ' το δέντρο

Αν ανήκουμε στους τυχερούς, δύο - άντε το πολύ τρεις - από τούτες τις γιορτινές μέρες θα μας χαριστούν για να τις περάσουμε ρέμπελα, μακριά από υποχρεώσεις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ροδάκινα σε διπλό ταμπλό: με ζαχαρένια κρούστα

Και πού δεν τα συναντάς το καλοκαίρι... από ξέχειλες πιατέλες σε όρθια, μοναχικά δαγκώματα, από πουλερικά και χορταστικές σαλάτες μέχρι μαρμελάδες και δροσερά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Δροσιστική λεμονάδα με βύσσινα και δυόσμο &[...]

Δροσιστική λεμονάδα με βύσσινα και δυόσμο & Γλυκά σφολιατίνια Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Έχω αρχίσει και βαραίνω... Μα καλά, δεν ντρέπεστε; Κατευθείαν[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Ρακή και ρακοκάζανα κι ένα «φάρμακο» για το[...]

Αλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Φράουλα & δεντρολίβανο

200 ml αφρώδες γλυκό ή ημίγλυκο κρασί* (κρύο, από το ψυγείο) 3 ώριμες φράουλες, κομμένες σε φέτες (τις παγώνουμε στην κατάψυξη) 3 φέτες λάιμ + 1 λάιμ, για το[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Καρπούζι + Αλκοόλ x 2 = ?

Εντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Orange Chocolate

20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μοριακή  Γαστρονομία

Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
η κουζίνα της Σμύρνης από ‘το τετράδιο της[...]

Για την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς  με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]

Πηγή: pandespani.com
Cream Cake

Ένα υπέροχο ελαφρύ δροσερό απολαυστικό γλυκάκι για όλες τις μέρες του καλοκαιριού. Η συνταγή είναι δικιάς μου επινόησης. Εσείς απλά δοκιμάστε το!! Τι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Black Forest να την πιεις στο[...]

Εδώ και κάμποση ώρα κάθομαι και κοιτάζω τον υπολογιστή σκεπτόμενη πως να αρχίσω. Είναι σκληρά αυτά που θα πω και σίγουρα δεν θα αρέσουν σε πολλούς. Μεταξύ μας[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
ΜΙΛΦΕΙΓ...ΚΟΚΤΕΪΛ

Ε,το είπα...αφού είχαμε γιορτή...να σας κεράσω και κάτι για τις ευχές σας :)Κι επειδή δεν προλαβαίνω για τα δύσκολα,ας είναι κάτι που γίνεται στη στιγμή,αλλά[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Σοκολατάκια με κεράσι και λικέρ τύπου Μαμπέλ

Καλως ήλθατε πίσω στο blog μου!!! Αφού φτιάξαμε τα πατροπαράδοτα γλυκά των χριστουγέννων ήρθε η ώρα για μικρά φοντάν που θα στολίσουν τον μπουφέ μας και θα[...]

Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Παγωτό πεπόνι με χυμό πεπονιού

ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΧΥΜΟ ΠΕΠΟΝΙΟΥ Το παγωτό πεπόνι είναι μια πολύ ξεχωριστή και δροσιστική γεύση παγωτού. Δεν το συναντάμε πολύ εύκολα στα παγωτά εμπορίου αλλά[...]

Πηγή: icecream.turborecipes.com
Πανακότα με γιαούρτι, μαστίχα και γλυκό[...]

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 1 φακελάκι ζελατίνα σε σκόνη (2 1/4 κουταλάκια), 1 φλ. κρέμα γάλακτος, 1/3 φλ. ζάχαρη, ½ κουταλάκι κοπανισμένη μαστίχα (σε σκόνη), 2 φλ.[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Μοριακή  Γαστρονομία

Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy