Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Για 4-6 άτομα ¾ φλιτζανιού γάλα σε θερμοκρασία δωματίου 1 ¼ κουταάλι του γλυκού ξηρή μαγιά ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο 2 ¼[...]
Πηγή: sidagi.grΕίναι της εποχής τώρα οι κολοκύθες και τις βλέπεις να κρέμονται από πολλές πέργολες σαν τεράστια κίτρινα αχλάδια. Αυτή την ποικιλία (Curcubita maxima) την[...]
Πηγή: bostanistas.grΝαι, το τηγάνι δεν είναι ό, τι καλύτερο! Όμως αν με αυτό τον τρόπο μπορέσεις να φας μερικά ακόμη λαχανικά, όπως για παράδειγμα μπάμιες, ίσως μπορούμε να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΡεβανί γιαουρτιού! Μετά το κλασσικό ρεβανί της μαμάς μου (θα το βρείτε ΕΔΩ ) αλλά και το ρεβανί με καλαμποκάλευρο (θα το βρείτε ΕΔΩ ), σήμερα θα δούμε ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑν διαβάσω άλλη μια φορά για το πώς η τάδε συνταγή θα μου αλλάξει τη ζωή ή πώς η δείνα συνταγή θα με κάνει να δω τον κόσμο με άλλο μάτι, θα ουρλιάξω. Και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠολύ εύκολα, μικρά, αφράτα cup cakes με υπέροχο άρωμα και γεύση πορτοκαλιού και σοκολατένια καρδούλα! Το αλεύρι του καλαμποκιού, μαζί με το πορτοκάλι, έδωσε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕξαιρετικά νόστιμο κέικ ή ένα αφράτο ψωμί από αλεύρι Καλαμποκιού. Η αλμυρή ή η γλυκιά του εκδοχή είναι πολύ αγαπητή και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr« Όλα είναι υφάδια της κοιλιάς και το ψωμί στημόνι » Αυτή η φράση τα λέει όλα για τη σημασία του ψωμιού στη διατροφή μας .Από κοντά έρχεται και η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα Ένα μεγάλο και κυκλικό κέικ κομμένο σε 2 ίσα μέρη Για το κέικ 4 αυγά 320 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γραμμάρια αμύγδαλο[...]
Πηγή: sidagi.grΊσως στο βάθος ενός ντουλαπιού σας έχει απομείνει ξεχασμένο ένα βαζάκι γλυκό κ ουταλιού δαμάσκηνο ή μήλο ή βερύκοκο. Μην περιμένετε να τα αξιοποιήσετε στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr17 Σεπτεμβρίου 2016 Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά γλυκά, που λόγω και του χαμηλού κόστους του έχει μεγαλώσει γενιές και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚυριακή σήμερα κι έλεγα ότι δεν θα κάνω ανάρτηση... Αλλά να΄μαι και πάλι μπροστά στον υπολογιστή έτοιμη να σας δώσω τα κουλουράκια με καρότο και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr3 κούπες καλαμποκάλευρο 1 κούπα αλεύρι μαλακό 1 κουταλιά του γλυκού σόδα 2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιες σκόνη 1 κουταλιά της σούπας καφέ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 3 φ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φ. τσαγιού καλαμποκάλευρο 2 φ. τσαγιού νερό 10 κ. σούπας ελαιόλαδο 6 κ. σούπας κακάο 1 κ. γλυκού σόδα 2 φ.[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΜέχρι να το σκεφτούμε, το φτιάξαμε! Όσο καλοκαιριάζει, τα κέικ αραιώνουν. Άλλα γλυκά πιο καλοκαιρινά ,πιο κρεμώδη κάνουν την εμφάνισή τους . Αρκετοί όμως[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥπέροχα αλμυρά muffins ξετρελένουν μικρούς και μεγάλους! ιδανικά για μπουφέ! Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα καλαμποκάλευρο 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλά χρόνια τώρα έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ βούτυρο στα κέικ και το έχω αντικαταστήσει με ελαιόλαδο. Τα κέικ γίνονται πιο ζουμερά και είναι πιο υγιεινά.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ Τους λουκουμάδες τους έχω συνδέσει με το καλοκαίρι. Με ξέγνοιαστες απογευματινές βόλτες σε κάποιο παραθεριστικό μέρος και με τα πάλαι ποτέ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr