Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Παράπονο δεν έχετε πιστεύουμε, δώσαμε αρκετές συνταγές για τον μπακαλιάρο που θα πρωταγωνιστεί στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου την Κυριακή. Να σας δώσω κι εγώ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο γλυκάκι, που το φτιάχνω πάντα τις λίγες μέρες που νηστεύουμε. Δεν ξέρω γιατί συνηθίζω να το κάνω στις νηστείες μόνο, είναι φαντάζομαι κάτι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή έλλειψη φαντασίας αλλά πάντα στα σοκολατογλυκά μου φεύγει η έμπνευση και δεν ξέρω ως τι να τα καταχωρήσω. Έτσι και σήμερα. Έκανα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΣτη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο πιο διάσημο πιάτο του Nobu. Η γλύκα του miso αναδεικνύει ιδανικά τη «στρογγυλή» σάρκα του ψαριού. Yλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου των[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠολλά τα μέρη που μπορεί να φάει κανείς όμορφα στην Βαρκελώνη. Ένα από αυτά, σε περιοχή ιδιαίτερα τουριστική, αλλά γεμάτο πάντα με ντόπιους πελάτες, είναι το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr