Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Τα υλικά που θα χρειαστούμε: 1 κιλό αχλάδια καθαρισμένα 1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική Χυμό από ένα λεμόνι 1 βανίλια Τρίβουμε τα αχλάδια στο χοντρό μέρος του[...]
Πηγή: makingsweets.blogspot.grΤις θυμάστε τις αγελαδίτσες; Τις καραμέλες γάλακτος, τις τυλιγμένες σε χρυσόχαρτο με σήμα την αγελάδα; Ήταν μαλακές και έλιωναν σιγά-σιγά, αφήνοντας μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΝα βάλουμε, παρακαλώ, στη θέση της την παλιά παροιμία που σκαρφίστηκαν οι νησιώτες μας όταν έβλεπαν εχθρικά πλοία - Ενετικά κυρίως - να πλησιάζουν απειλητικά[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίθισται τα περισσότερα κέικ να ετοιμάζονται όταν ο καιρός ψυχραίνει και πλησιάζει η λήξη του καλοκαιριού, σηματοδοτώντας, τουλάχιστον στις κουζίνες, την[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε πρόλαβε πάλι, από πέρσι, ο Δημήτρης Μπούτος, προτείνοντας πρώτος εδώ, στον ιστότοπό μας, το χαρισματικό λάθος που διέπραξαν οι δεσποινίδες Τατέν , ψήνοντας[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πιο γνωστή και αγαπητή εκδοχή του αυστριακού, κατά παράδοση, γεμιστού γλυκού είναι εκείνη με το μήλο, συνδυασμένο συχνά με σταφίδες και κανέλα. Σήμερα σας[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των φρούτων, κατά τον Μπριγιά Σαβαρέν, στολίζεται και γίνεται επιδόρπιο γιορτινό, χωρίς ιδιαίτερους κόπους. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 ξυλάκια κανέλας 500 ml κόκκινο κρασί 6 αχλάδια 200 γραμμάρια ζάχαρη Φτιάξτε ζουμερά γλυκά αχλάδια με κόκκινο κρασί για ένα πλούσιο[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κιλό αχλάδια 800γρ. ζάχαρη χυμός από 1 λεμόνι ⅓ φλιτζ. νερό Καθαρίζουμε από φλούδες και κουκούτσια τα αχλάδια και τα περνάμε από μπλέντερ. Σε κατσαρόλα[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό καθαρισμένα αχλάδια 500 γραμμάρια καστανή ζάχαρη ¾ κούπας νερό 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα τζίντζερ χυμό μισού λεμονιού Δοκιμάστε[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά για 9 cupcakes: 120 γρ. κουβερτούρα γάλακτος πραλίνα κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια (είτε με το μαχαίρι είτε στο μούλτι) 80 γρ. βούτυρο (ή μαργαρίνη ή[...]
Πηγή: easykuzina.gr3 αβγά 500 ml γάλα 220 γρ. αλεύρι 30 ml λιωμένο βούτυρο 1 πρέζα αλάτι Mισό κουταλάκι ζάχαρη Λίγο ηλιέλαιο για το τηγάνισμα 1 κιλό παγωτό γιαούρτι Χτυπάτε όλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚέικ μήλο-αμύγδαλο χωρίς αυγά και βούτυρο Πεντανόστιμο και αρωματικό κέικ χωρίς πολλά λιπαρά, ιδανικό για να συνοδεύσετε τον καφέ σας! Δε χρειάζεται ούτε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΌταν ξεκίνησα να "στήνω" στο μυαλό μου αυτό το blog, είχα αποφασίσει ότι δεν θα είναι "μαμαδοblog", μόνο και μόνο επειδή το ξεκινούσα λίγο καιρό αφού έγινα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤραγανό κέικ με κομμάτια αχλαδιού και κινή κρέμα ή επί το αγγλικότερον sour cream. Γιατί δεν γίνεται μόνο το μήλο, απίθανη μηλόπιτα! Μια γλυκιά αφορμή να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜα, καλά, τι το ιδιαίτερο έχουν αυτά τα pancakes κι όλοι οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι τρελαίνονται; Για να το καταλάβετε και να απαντήσετε στην ερώτηση θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr4-5 αχλάδια 125γρ. αλεύρι 125γρ. ζάχαρη 25γρ. κακάο 125γρ. βούτυρο 2 αυγά 1 βανίλια Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα κόβουμε στη μέση.Τα στρώνουμε σε μακρόστενη[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: 1 φακελάκι σαφράν 8 μεγάλα αχλάδια 200 γρ. ζάχαρη 1 φλυτζάνι νερό 1 ½ φλυτζάνι λευκό κρασί φλούδα από ένα πορτοκάλι 2 συσκευασίες των 200 γρ.[...]
Πηγή: greekcook.grΑναρτήθηκε στις 12/03/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Μηλόπιτα με αλεύρι ολικής & πορτοκάλι για διαβητικούς Μηλόπιτα με αλεύρι ολικής και πορτοκάλι για[...]
Πηγή: sintayes.grΚορμος με αχλαδια και σοκολατα This entry was posted in ΓΛΥΚΑ on 12/03/2014 by roula. Υλικά: 4 φύλλα για πίτα λεπτά (χειροποίητα ή έτοιμα) 2 φέτες τριμμένο[...]
Πηγή: easykuzina.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ΄'ενα μπώλ... 150 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 150 γρ ζάχαρη άχνη 3 αυγά 150 γρ αλεύρι 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 29/11/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κουραμπιέδες Σμύρνης Χριστούγεννα χωρίς Κουραμπιέδες … δεν γίνεται… Μια συνταγή για ένα αγαπημένο[...]
Πηγή: sintayes.grΤα αχλάδια δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο μου φρούτο. Αυτή η ελαφρά κοκκώδης και ταυτόχρονα γλιστερή υφή τους με απωθούσε. Ο Σ απ’ την άλλη μεριά, τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr