Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 261 συνταγές
H Πανακότα ( panna cotta , δηλαδή ψημένη κρέμα) είναι από τα πιο γνωστά Ιταλικά επιδόρπια. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες της στην Ιταλική περιφέρεια του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕνα πολύ αφράτο και γευστικο παγωτό που δεν κρυσταλλιάζει και μοιάζει πολύ με παρφαί! Τι χρειαζόμαστε: 1 βαζάκι Κρέμα απο Κάστανα Bonne Mamman 2 κουτιά φυτική[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο και αφράτο μαμαδίστικο κέικ καρότο!!! Όλοι θα σας ζητάνε τη συνταγή!!!! Συστατικά Υλικά για το κέικ 6 αυγά 360 γρ. καστανή ζάχαρη 350 ml ηλιέλαιο 350[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜέχρι σήμερα δεν έβρισκα καμία αισθητή διαφορά ανάμεσα στα πεκάν και στα καρύδια που χρησιμοποιούμε εμείς. Γιατί να χρησιμοποιήσω πεκάν, όταν μάλιστα τα[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΥλικά Για τα μελομακάρονα: 1/2 κιλο λάδι (Το ελαιόλαδο ειναι πιο αγνο αλλά για να μην έχει βαρια μυρωδια το χτυπάμε πολυ ώρα.Εναλλακτικά βάζουμε ηλιέλαιο ή[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 23/01/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κέϊκ μήλου “μεθυσμένο” Κεϊκ μήλου “μεθυσμένο”. Μια εύκολη συνταγή για ένα λαχταριστό διαφορετικό κέϊκ[...]
Πηγή: sintayes.grΓια 4-6 άτομα Κάστανα, όσα θέλετε Κουβερτούρα Εκτέλεση Κόβουμε τη μύτη από τα κάστανα και τα βράζουμε σε νερό να μαλακώσουν. Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα[...]
Πηγή: sidagi.grΜΙΛΦΈΪΓ ΤΟ “ΑΥΘΕΝΤΙΚΌ” ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΌ, ΕΛΑΦΡΎ, ΔΡΟΣΕΡΌ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΌ ΓΛΥΚΌ. ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΉ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΆΝΘΑΣΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΤΟΥ Ν. Μιλφέϊγ το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr