Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Ένα πολύ εύκολο και νηστίσιμο γλυκό, όλο άρωμα σας έχουμε σήμερα. Την ιδέα την έχω από ένα πολύ, πολύ, πολύ παλιό Gourmet απλώς έχω αλλάξει τις ποσότητες γιατί[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΧρόνια πολλά φίλοι μου! Ελπίζω να περάσατε όμορφα τα Χριστούγεννα, οικογενειακά, ήσυχα, ζωηρά, όπως τέλος πάντων ήθελε ο καθένας. Καθυστερημένα σας κερνάω για[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας έχω μιλήσει άλλη φορά για την κρέμα μήλου. Μόλις τα μήλα μας αρχίζουν να παλιώνουν μια νόστιμη κρέμα μήλου γεννιέται!! Εκτός που τρώγεται[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΔεν υπάρχει καλύτερο. Και εγώ που το έφτιαξα δεν περίμενα να γίνει τόσο τέλειο. Είναι νόστιμο, καθόλου στεγνό και με την επικάλυψη από πάνω γίνεται υπέροχο.[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚέικ σας έχουμε σήμερα, για να γιορτάσουμε και εμείς την παγκόσμια ημέρα κέικ που είναι αύριο!!!! Πριν πέντε περίπου χρόνια που είχε έρθει για τελευταία φορά η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠάλι τα ίδια! Έχω σε χαρτάκι μια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή για παγωμένο γιαούρτι και δεν ξέρω από που είναι! To έψαξα λίγο και βρήκα εδώ μια συνταγή[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grToday's 4-ingredient cookies were made to use up some of the leftover egg whites from the Tiramisu we posted a few days ago. The recipe is extremely easy and[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grScones έχουμε σήμερα. Αυτό το νόστιμο...... ψωμάκι να το πω, κεκάκι να το πω...... που μπορεί να γίνει με πολλά και διάφορα υλικά και συνοδεύει μια χαρά τον[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαλά δεν το συζητώ, μεγαλούργησα πάλι, χιχιχι! Να μην το ξαναπούμε ότι δεν το έχω το καλλιτεχνικό, έλα όμως που θέλω πολύ να προσπαθώ να κάνω περίεργα.'Οταν[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΝομίζω πως οι λαχανίδες είναι ένα πολύ παρεξηγημένο χορταρικό. Τουλάχιστον στο σπίτι μας η μόνη αναφορά στις λαχανίδες γινόταν όταν μιλάγανε για την κατοχή και[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΣε έναν πολύ όμορφο χώρο στο CHEAPART στο Χαλάνδρι, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το 2ο Food4Good, για την οργάνωση Μαζί για το Παιδί , με την[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΈρχεται το καλοκαιράκι! Ήλιος, ζέστη, θάλασσα, και κυρίως ....λαχανικά!!!! Νομίζω το έχω ξαναπεί ότι ενώ δεν τρελαίνομαι για το καλοκαίρι, μάλλον χειμωνιάτικο[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΉθελα από καιρό να κάνω αυτά τα στολιδάκια και τώρα που τα είδα σε ένα αγγλικό περιοδικό αποφάσισα να τα δοκιμάσω. Πολύ πολύ εύκολα!! Θα έπρεπε να τα κάνω ίσως[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grLast week we vowed to a healthier cooking attitude for the New Year..Right!!! You can tell how well that went..Well, I think this recipe that I found in[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΌπως έχω ξαναπεί δε μου αρέσει το φυστικοβούτυρο, τελικά όμως από ότι φαίνεται δεν το αντέχω ωμό, γιατί και τα μπισκοτάκια που είχα φτιάξει παλιότερα και τα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grToday we have a recipe that combines something old and something new. Old is the cake recipe (given to me about 20 years ago by my friend Nota who's not with[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΛεμονάκι μυρωδάτο και μοσχοβολάει.........οτιδήποτε, χαχα! Μια τάρτα με κρέμα λεμονιού, νόστιμη και αρωματική! Τι να πω, έχω ακόμα λεμόνια. Η φτωχή μου λεμονιά[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grFor English, scroll down Να ξεμπερδεύουμε με τα διαδικαστικά πρώτα. Νομίζω είναι πια καιρός να σας πω ότι το Cookandfeed είναι φέτος υποψήφιο στο διαγωνισμό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΣτο δεύτερο Food4Good λοιπόν, οι bloggers που βοηθήσαμε είχαμε και τα τυχερά μας. Μια ολόκληρη τσάντα με καλούδια από το Μακεδονικό χαλβά ! Ομολογώ πως δεν τα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο Μάρτιο έγιναν πέντε χρόνια από τότε που αυτό το blog ξεκίνησε να κάνει τα βήματα του δειλά δειλά σε αυτό τον μαγικό κόσμο της ψηφιακής επικοινωνίας! Με τα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠριν από λίγο καιρό είχα τη χαρά να με καλέσουν μαζί με άλλους bloggers στο εργοστάσιο μαργαρίνης της Ελαίς-Unilever. Οι άνθρωποι της παραγωγής και του[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο "γλυκό καμινάδα" το είχα δεί σε ανάρτηση της Κικής και φυσικά μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν το είχα δοκιμάσει όμως και κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου.[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr