Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Μια φωτογραφία μπορεί να με κάνει να νιώσω όμορφα να ταξιδέψω στο παρελθόν ή και στο μέλλον να επιθυμήσω κάτι, να αποφασίσω να φτιάξω κάτι. Και δεν μιλάω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Κακάο για πασπάλισμα 250 γραμμάρια γλυκόπικρη σοκολάτα (μεταξύ 70% και 85% κακάο), ψιλοκομμένη 170 γραμμάρια φρέσκο μαλακό κατσικίσιο[...]
Πηγή: sidagi.grΝαι, αυτός ο μικρός, ασταμάτητος ατακαδόρος είναι κιόλας 5! Για τα γενέθλια του επέλεξε πειρατικό θέμα! Όλα όσα ετοιμάσαμε δεν είναι δικές μας ιδέες, αλλά τις[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΣυστατικά 200γρ.αλεύρι 100γρ.νερό Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ Μέλι σουσάμι Μυζήθρα τριμμένη ή κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο Μέθοδος Βήμα1[...]
Πηγή: zannetcooks.comΈχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου...να χάσω κιλά.. Όχι μόνο για τον Αντώνη που με ζαλίζει αλλά κυρίως για μένα και για το καλό του οργανισμού μου...Αλλά[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΗ τέλεια διατροφή για αποτοξίνωση Το πασχαλινό «κύμα φαγητού» θεωρητικά πέρασε και βρίσκει τους περισσότερους με φουσκώματα, κατακρατήσεις,κανένα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΕλαφρύ, νόστιμο, δροσερό και πολύ εύκολο γλυκό! Το τρώμε πάντα μετά το κατσικάκι το Πάσχα, αλλά τώρα το ξανα έκανα και θα γίνει το αγαπημένο μας για τις ζεστές[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr1 1/2 κούπα φαρίνα 1 κούπα καρύδα 3 κουταλιές ρούμι ή λικερ καρύδας 1 κουταλάκι σόδα 1 1/2 κούπα ζάχαρη 5 ασπράδια αυγού 2 κρόκους αυγού 1 πρέζα αλάτι 1 λίτρο[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.gr1 λιτρο γάλα(εγω εβαλα κατσικίσιο) 1 φάκελο ανθος αραβοσίτου γευση μπανάνα (που βράζει) 4 κουταλιές σούπας ανθος αραβοσιτου βανίλια 8 κουταλιές σούπας μαύρη[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΟ τραχανάς είναι από τα αγαπημένα χειμωνιάτικα φαγητά του καλού μου. Και δικαίως, αφού πρόκειται για ένα φαγάκι θρεπτικό και νόστιμο! Είναι γνωστό σε όλους[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜε πρόλαβε πάλι, από πέρσι, ο Δημήτρης Μπούτος, προτείνοντας πρώτος εδώ, στον ιστότοπό μας, το χαρισματικό λάθος που διέπραξαν οι δεσποινίδες Τατέν , ψήνοντας[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε γλυκιά συνταγούλα διάλεξα να ξαναγυρίσω, ελπίζω σε σταθερή βάση αυτή τη φορά, γιατί νιώθω τρελές ενοχές που το έχω αμελήσει τόσο πολύ το μπλογκ. Δεν[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΆλλα λέω πως θα κάνω κι άλλα κάνω, πως λέει και το τραγούδι άλλα μου λεν τα λόγια σου και άλλα η καρδιά σου!! Κάτι με μήλο ήθελα και η αλήθεια είναι ότι είχα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤώρα που όλοι (σχεδόν) οι κάτοικοι των αστικών κέντρων θυμήθηκαν εξ ανάγκης τα τζάκια της οικίας τους, τα οποία μέχρι πρότινος έπαιζαν κυρίως διακοσμητικό[...]
Πηγή: bostanistas.grNo Comments Yet. Ένα πολύ εύκολο και δροσερό γλυκό, με αγνά υλικά που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Η κρέμα θα μπορούσε να γίνει μια κρέμα πατισερί, με[...]
Πηγή: kopiaste.infoΤο δυνατό χαρτί της ανατολίτικης κουζίνας είναι, αναμφίβολα, τα σιροπιαστά γλυκά της. Για τα περισσότερα από αυτά η ακριβής καταγωγή τους χάνεται μεταξύ των[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο μυστικό για να κάνεις τον τέλειο μπακλαβά!!! Συστατικά 500 γρ. φύλλο βηρυτού 500 γρ. κατσικίσιο ή αιγοπρόβειο βούτυρο λιωμένο 160 γρ. καρύδια 3 κ.σ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr2 λίτρα γάλα(εγώ έβαλα βιολογικο απο τις κατσικούλες του μπαμπά μου!) 2 κούπες τσαγιου σιμιγδάλι ψιλό 2 κούπες ζάχαρη ή φρουκτόζη 1 κουταλάκι μαστίχα σκόνη(την[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕντάξει, το ξέρω και ξέρω ότι το ξέρετε κι εσείς... είναι να μην κολλήσω κάπου... αν, όμως, κολλήσω... κολλάω για τα καλά!! Για δεύτερη φορά εμφανίζεται μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grComments are closed. Το φετεινό Τσουρέκι είναι λίγο διαφορετικό από αυτό το κάνω κάθε χρόνο γιατί έχει γέμιση πραλίνα φουντουκιού ανάμεσα σε πολλές[...]
Πηγή: kopiaste.infoΣτη συνείδησή μας έχει καταχωρηθεί ως αμιγώς αγγλοσαξωνικό επιδόρπιο όμως τα ιστορικά ευρήματα δείχνουν πως έλκει την καταγωγή του και από την αρχαία Ελλάδα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι παθογόνος μύκητας, κατοικεί μέσα μας και συμβιώνουμε, συνήθως χωρίς να μας ενοχλεί. Όταν όμως βρει πρόσφορο έδαφος, πολλαπλασιάζεται: προκαλεί μολύνσεις,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr