Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη έως ότου ασπρίσουν και αφρατέψουν. Προσθέτουμε το λάδι συνεχίζοντας το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμη.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑχ τι θα κάνω με εσάς. Με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένες. Εγώ κοπιάζω εδώ να σας προσφέρω γνώσεις, να ξεχωρίστε από τις άλλες της σειράς, να μετουσιωθείτε σε[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΑλμυρά, πικάντικα, μια ιδέα γλυκά, ό,τι πρέπει για τον μπουφέ. Υλικά (Κομμάτια: 8-12) 40 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο (προσοχή, μην κάψει), 3 ασπράδια από[...]
Πηγή: xrysessyntages.com200 γρ. γάλα 200 γρ. χυμός πορτοκάλι 200 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. άχνη ζάχαρη 2 αυγά αλεύρι όσο πάρει 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του 1 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Για την βάση, βάζουμε στο μπλέντερ τα καρύδια, τους χουρμάδες, το αλάτι, το πιπέρι καγιέν, το ελαιόλαδο, το φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΪΦΙ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Την ρίχνουμε σιγά-σιγά πάνω στην τεμαχισμένη σοκολάτα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη ζεσταίνουμε ελαφρά για να μαλακώσει. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την αδειάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Αδειάζουμε το αλεύρι, τη ρίγανη ψιλοκομμένη, τη σκόνη μουστάρδας και το αλάτι στο μπολ του μίξερ. Προσθέτουμε το κρύο βούτυρο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟι πιο νόστιμες νηστίσιμες γλυκές συνταγές Ποιος είπε ότι τα νηστίσιμα δεν είναι και νόστιμα; Μάλλον όσοι δεν έχουν δοκιμάσει! Σας προκαλούμε να δοκιμάσετε τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαι καθώς η "αντοχή" έδειχνε να με εγκαταλείπει...είπε η πεθερά μου να με τονώσει! Να 'ναι καλά η γυναίκα :-)) Και εκεί που μιλάγαμε για διάφορα, για κάτσε να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤΖΑ!! Με χασατε το ξέρω, αλλά για εναν μηνα ακόμη, θα βρίσκομαι σε μια δυσκολη φάση αφού αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο εξωτερικό... Οταν με το καλό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧτυπάμε με τον αυγοδάρτη τα αυγά με την ζάχαρη. Προσθέτουμε το επιδόρπιο γάλακτος συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Βάζουμε και το ελαιόλαδο. Κοσκινίζουμε το αλεύρι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΝηστεύεις δεν νηστεύεις..θα σου συνιστούσα να την δοκιμάσεις. Η ζύμη είναι ιδιαίτερα αφράτη και extra μυρωδάτη παρόλο που δεν έχει ούτε βούτυρο, ούτε γάλα[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, την κανέλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και την τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΒασιλόπιτα απο την εκπομπή γλυκές αλχημείες, αφράτη με φανταστικό άρωμα, εύκολη, σαν να την έχει φτιάξει επαγγελματίας!! Τι χρειαζόμαστε: 260 γρ. πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας στέλνω την κυριακάτικη καλημέρα μου με ένα πολύ νόστιμο και δυναμωτικό γλυκό για τη νηστεία! Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου! Υλικά: 300 γρ. ταχίνι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr...με Σαμιώτικο γλυκό κρασί κι ελαιόλαδο Νικολέττα είναι η αδερφούλα μου η οποία ασχολείται με την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, όσο εγώ... Βέβαια έχει μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυνταγή του Παρλιάρου ίσον σίγουρη επιτυχία! Η συγκεκριμένη όμως μου τράβηξε την προσοχή κυρίως γιατί δεν περιέχει καθόλου λάδι ή βούτυρο! Υλικά για 20[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ Καθαρίζουμε και βράζουμε τα παντζάρια. Πολτοποιούμε το τζΊντζερ. Βάζουμε τα παντζάρια στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚάνουμε ένα μικρό «ρετούς» στον κλασικό νηστίσιμο χαλβά και τον αρωματίζουμε με λεμόνι και κανέλα. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι αναμφισβήτητα το γλυκό που έχει την τιμητική του την περίοδο της Σαρακοστής αφού είναι πεντανόστιμος και η παρασκευή του είναι[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές