ιμαμ αργυρω | μπισκοτογλυκο με κρεμα γαλακτος | συνταγες για ιμαμ | glyka+cygeioy+με+σαβαγιαρ | λικερ βυσσινο με κουκουτσια | ιμάμ συνταγή | γλυκα του κουταλιου καρπουζι | ο+καλυτερος+κιμας+για+μακαρονια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις κουνελι μπισκοτο ταντουρι

Βρέθηκαν 34 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Σπιτική μερέντα του Στέλιου Παρλιάρου

Υλικά · 200 γρ. κουβερτούρα 50 - 55% κακάο, ψιλοκομμένη · 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα · 100 γρ. φουντούκια, αποφλοιωμένα · 250 γρ. βούτυρο[...]

Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr
Μoυς σοκολάτα με ελαιόλαδο απαλό

Του Στελιου Παρλιαρου! Σοκολατενια και πεντανοστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ.κουβερτουρα extra bitter 160 gr.ελαιολαδο απαλο 8 αυγα 150 γρ.ζαχαρη λιγο αλατι 30[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κουλουράκια βουτυρένια !!!

Εάν δεν μυρίσει το σπίτι βουτυρένια κουλουράκια,δεν καταλαβαίνουμε ότι ήρθε το Πάσχα! Μόλις τα τελείωσα!! Τραγανά,αφράτα,γευστικά Κουλουράκια με την συνταγή[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Τούρτα καταστροφή Brownie συνταγή από evisam

1 καμένο brownie (διαλέξτε ποιό brownie, θα κάψετε (!!!)από τα πολλά του site. Στην δική μας περίπτωση ήταν το Brownies με ελαιόλαδο του Παρλιάρου από[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τρούφα Σοκολάτας με Μαστίχα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος στους 90º C και τη ρίχνουμε πάνω από τα 250 γρ. τεμαχισμένης κουβερτούρας μαζί με το μαστιχέλαιο. Ομογενοποιούμε πολύ[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΚΕΙΚ ΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μπώλ του μίξερ βάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν. Τις[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Χορταστικοί λουκουμάδες με σοκολάτα!

Πριν μερικές μέρες σας έγραψα πως έφτιαξα μερικούς πολύ νόστιμους λουκουμάδες. Η αλήθεια είναι πως φτιάχνω λουκουμάδες εδώ και χρόνια, με τη φανταστική συνταγή[...]

Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr
Κέικ φέτας το  καλοκαιρινό

Η απόλυτη ισορροπία γλυκού και αλμυρού! Αν νομίζετε πως τα έχετε δοκιμάσει όλα σε αλμυρά κέικ,όχι,αυτό είναι διαφορετικό στην υφή και τη[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Σπιτική μερέντα του Στέλιου Παρλιάρου

Υλικά · 200 γρ. κουβερτούρα 50 - 55% κακάο, ψιλοκομμένη · 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα · 100 γρ. φουντούκια, αποφλοιωμένα · 250 γρ. βούτυρο[...]

Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr
Αμυγδαλόπιτα με ανθόνερο

Ένα γλυκάκι σαν κέικ, πανεύκολο, που όσο γρήγορα γίνεται άλλο τόσο γρήγορα τρώγεται! Υλικά για μια φόρμα 20cm: 50 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Κέικ φράουλας Στ. Παρλιάρου

Μπορεί η συνταγή να υπάρχει στο σάιτ της εκπομπής του Στ. Παρλιάρου, αλλά δεν μπορούσα να μην την προσθέσω και εδώ!! Εύκολο, αφράτο και πεντανόστιμο! Τι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Παρλιάρος: Τούρτα με σοκολάτα και ελαιόλαδο.mp4

Τούρτα με σοκολάτα και ελαιόλαδο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV

Βασιλόπιτα 2011!

Για φέτος ειπα να κανω την περσινη συνταγη του Παρλιαρου... Απλά την αντιγραφω... Υλικα 260 γρ. πορτοκάλι πούλμπα 250.γρ. ελαιόλαδο 400 γρ. ζάχαρη 500 γρ.[...]

Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr
ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το ελαιόλαδο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Την αφήνουμε να φτάσει στους 400C. Χτυπάμε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Χαλβάς με sauce ταχίνι

Το είπα ξανά πως το ταχίνι δεν είναι από εκείνα που αγαπώ..γενικά δεν το χρησιμοποιώ,παρά μόνο αν βρω κάποια συνταγή που μου κάνει κλικ... Μια από αυτές είναι[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ-ΞΥΛΑΚΙ CHOCOLATE PRALINE

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ-ΞΥΛΑΚΙ CHOCOLATE PRALINE Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι. Βουτάμε την άκρη από ένα παγωτό-ξυλάκι μέσα στη λιωμένη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy