παστα φλωρα συνταγες της παρεας | τουρτα καραμελα παρλιαρος | κοτοπιτάκια με φυλλο κρούστας | γλυκα χωρις ζαχαρη με μελι | θραψαλα στο φουρνο αργυρω | αναποδογυριστη μηλοπιτα παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις πενες μιραντα

Βρέθηκαν 10 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΖΕΛΕ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΜΕΟΥΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΛΕ ΦΡΟΥΤΩΝ Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 50 γρ. από τα πολτοποιημένα λίτσι. Πριν πάρει βράση αποσύρουμε και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κορμός με λεμόνι και πορτοκάλι

Υλικά (Μερίδες: 8-10) Μπισκότο 4 ασπράδια αβγών, 100 γρ. ζάχαρη, 4 κρόκοι αβγών, ελαφρώς χτυπημένοι, ξύσμα από 1 λεμόνι (ακέρωτο), 100 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]

Πηγή: xrysessyntages.com

ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ, σε μεσαία ταχύτητα, χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Σταματάμε το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Τοποθετούμε σε μεταλλικό σκεύος τους κρόκους με τη ζάχαρη. Τα χτυπάμε με το σύρμα και τοποθετούμε το μπολ πάνω σε μία κατσαρόλα με νερό[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΛΕΥΚΟ ΔΑΣΟΣ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν. Ρίχνουμε μέσα σ’ αυτά το κοσκινισμένο αλεύρι[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Σαρλότ από Τσουρέκι με Γιαούρτι

Εκτέλεση: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τα 250 γρ. κρέμα γάλακτος και τη βανίλια. Σε άλλο σκεύος ρίχνουμε τη ζάχαρη μέσα στους κρόκους και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Ριγωτή τούρτα με λικέρ μαστίχας

Υλικά (Μερίδες: 12) Μπισκότο 5 κρόκοι αβγών, 5 ασπράδια αβγών, 150 γρ. ζάχαρη, 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 250 γρ. κόκκινη μαρμελάδα (φραμπουάζ ή[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Τούρτα με λικέρ αμαρέτο

Άλλη μια τουρτίτσα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Την έχω φτιάξει και άρεσε πολύ. Είναι λίγο μπελαλίδική, αλλά θα σας αποζημιώσει. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 90[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΛΕΥΚΟ ΔΑΣΟΣ

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί με[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΡΙΓΩΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Για το παντεσπάνι, χωρίζουμε τα 10 αυγά. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τους κρόκους με τα 200 γρ. ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Μεταφέρουμε το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy