Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Το ορκίζομαι, δεν το είχα ξαναφάει, αλλά το ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά. Ή, καλύτερα, με την πρώτη μπουκιά. Μου το παρουσίασαν σαν συνοδευτικό ενός πιάτου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕπιδόρπιο με κλάση και γαργαλιστικές... λεπτομέρειες. Αφρώδης οίνος, φρούτα και ζελατίνη θα σου δώσουν το πιο φίνο γλυκό από τα χεράκια σου με λίγες θερμίδες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα πολύχρωμο " tutti frutti" γλύκισμα με τα απομεινάρια της φρουτιέρας! Η αρχική ιδέα ήταν από τη γνωστή αναποδογυρισμένη μηλόπιτα που φτιάχνουμε όλες μας το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤην περασμένη εβδομάδα, ενώ ετοίμαζα μια χωριάτικη σαλάτα για το φαγητό, μια γλυκιά μυρωδιά μου γαργάλησε τη μύτη καθώς έκοβα μια μεγάλη ντομάτα. Οι χυμοί της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 κιλό κυδώνια, πολύ καλά πλυμένα* 1/2 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί 1/4 φλιζ. τσαγιού μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι, κομμένο[...]
Πηγή: gastronomos.grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚυδώνια στο φούρνο! Ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά για χειμερινά τραπέζια φίλοι μου , το κάνω Αγ. Δημητρίου, το κάνω τα Χριστούγεννα και ξέρω ότι το θέλει όλη[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΕίναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μήλα κατά προτίμηση φιρίκια 1/2 φλυτζ. τσαγιού κονιάκ 1/2 φλυτζ. τσαγιού γλυκό κόκκινο κρασί 1 κουτ. γλυκού κανέλα 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη[...]
Πηγή: greekmasa.gr«Οh la la, quelle délice» θα έλεγαν οι Γάλλοι! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις μια πρέζα αλάτι 170 γρ. βούτυρο ανάλατο παγωμένο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Συνταγής 1 φλ. ξίδι κόκκινο από κρασί φλούδες από 2 πορτοκάλια 1/2 φλ. φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι 1 ½ φλ. ζάχαρη 5 σπόρους κάρδαμου 1/2 κ.γλ. σπόρους[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΝόστιμο,γρήγορο,αρωματικό,θρεπτικό και αφράτο! Είναι τρόπο τινά μια παραλλαγή,αναβάθμιση του Κέικ μυρωδάτο με μήλο Ας δούμε τα υλικά και τις οδηγίες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤο Πετιμέζι είναι παχύρρευστο σιρόπι, το οποίο φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Διατηρείται για πολύ καιρό αναλλοίωτο και με αυτό φτιάχνουμε διάφορα γλυκά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο Σύλαμπαμπ (Syllabub) είναι μια παραδοσιακή Βρετανική κρέμα που παίρνει χαρακτήρα από χυμό εσπεριδοειδών (πορτοκάλι ή λεμόνι), ζάχαρη και ημίγλυκο αλκοόλ.[...]
Πηγή: caruso.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑλμυρά μπισκοτάκια με blue cheese και φιστίκια Συνήθως , τις μέρες πριν τις γιορτές , φροντίζουμε να φτιάχνουμε διάφορα γλυκά , παραδοσιακά και μη, θέλοντας να[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για τη γεμιση: 1 κουπα καρυδια 2 μηλα τριμμενα 1 κουπα σταφιδες 1 κουτ. γλυκου κανελα 2 κουτ. σουπας ζαχαρη 1 κουτ. σουπας φρυγανια Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα κέικ ξεχωριστό με σύκα, σιμιγδάλι, σιρόπι σφενδάμου και μαζί του ένα μοναδικό γλυκό του κουταλιού με τα αγαπημένα μας φρέσκα σύκα αλλά και με σανγκριά και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕμένα σπάνια με πιάνει μανία να φάω κάτι γλυκό και η μητέρα μου μόνο τις γιορτινές μέρες έφτιαχνε γλυκά. Το επιδόρπιό μας ήταν τα εποχιακά φρούτα. Ο άντρας[...]
Πηγή: bostanistas.gr