Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Εντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ... καρπούζι αλλά τσετριόλο!), το[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!! Η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει εχθές αλλά ένα πρόβλημα στο Ίντερνετ του υπολογιστή μου, με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΊσως και να είναι το απόλυτο επιδόρπιο του καλοκαιριού. Τις ζεστές μέρες που θέλω να δροσίσω και να ευχαριστήσω τους φίλους μου τους ετοιμάζω αυτή την[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 24/06/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Δροσερό ζελέ με φρούτα και κρέμα γιαουρτιού διαίτης χωρίς ζάχαρη Δροσερό, πανάλαφρο, νόστιμο με[...]
Πηγή: sintayes.grΤΖΈΛΟ ΝΤΙ ΜΕΛΌΝΕ : ΖΕΛΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grPAMPEPATO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πότε πέρασε ενας ολόκληρος χρόνος και φτάσαμε αισίως στο τελευταίο ραντεβού με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο πιάτο αυτό είναι πολύ δροσιστικό για τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού, όπως είναι η σημερινή. Από τη μια η ζέστη κι από την άλλη η ανάγκη για να φάω ένα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grHello? Είναι κανείς εδώ; Έχω την εντύπωση πως όλοι έχουν φύγει για διακοπές εκτός από μένα. Σπάνια πηγαίνω διακοπές τον Αύγουστο. Προτιμώ τον Σεπτέμβρη, ειδικά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο halloween δεν είναι ελληνική γιορτή. Θα μπορούσε να ισοδυναμεί για τα καθ’ ημάς με ένα mix ‘n match αποκριάς και παραμονής των Αγ. Πάντων (από[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα σας! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!! Η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει εχθές αλλά ένα πρόβλημα στο Ίντερνετ του υπολογιστή μου,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεδομένο 1ο: Η αγαπημένη μου μπιγκόνια (ή βιγόνια) έχει έρθει απ’ τον φθινοπωρινό σπετσιώτικο κήπο της φίλης μου της Ιωάννας. Τρία κομμένα κλαριά ήταν[...]
Πηγή: pandespani.comΚάθε χρόνο, εκεί κατά τα μέσα-τέλη Αυγούστου, όποιος κάνει τη διαδρομή Κυλλήνη-Πάτρα (ή έστω Πύργος-Πάτρα), βλέπει κατά μήκος της εθνικής οδού τα υπαίθρια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά 2 κούπες ζάχαρη 1κ.σ ξερή λεβάντα 1 ½ κούπα νερό 1 μοσχολέμονο ή λεμόνι κατά προτίμηση βιολογικό και ακέρωτο κομμένο στη μέση 2 ροδάκινα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 6-8 άτοµα) ½ µέτριο πεπόνι (περίπου), 1 συσκευασία µε 2 φακελάκια ζελέ (τζέλλυ) λεµόνι, 1 ½ -2 κουταλιές ζάχαρη (ανάλογα µε το πόσο γλυκό είναι το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜεγάλη γιορτή χθες. Κωνσταντίνου και Ελένης. Μη μου πείτε ότι δεν έχετε κανέναν, δεν θα σας πιστέψω! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν λοιπόν, και πρώτα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά για 8 ποτήρια 1 νεροπότηρο φρέσκο γάλα 300 γραμ ώριμο πεπόνι 2 κουτ σούπας ζάχαρη 2 κουτ σούπας κορν φλάουρ 8 μπισκοτάκια αμαρέττι 1 σφινάκι ρούμι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grignorance is bliss Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω διαβάζω και μελετώ τα οφέλη της κομποστοποίησης ευελπιστώντας να τα εφαρμόσω στον δικό μου κήπο,στα δικά μου[...]
Πηγή: mirantaslittlegarden.blogspot.grΑντί να σερβίρεις την πανακότα σου με κάποιο έτοιμο σιρόπι, φτιάξε με παγωμένη μους πεπόνι με άρωμα γλυκού κρασιού! Ένα ελαφρύ επιδόρπιο για το καλοκαίρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥΛΙΚΑ Για τη σοκολάτα ganache: 200ml κρέµα γάλακτος, 450γρ. µαύρη σοκολάτα, ψιλοκοµµένη, 25γρ. βούτυρο, 50γρ. λικέρ πορτοκαλιού (π.χ. Cointreau). ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: xrysessyntages.com