Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Αν και οι διεκδικητές της καταγωγής του είναι οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί εμάς δεν μας απασχολεί, αφού λίγο-πολύ όλη η Κεντρική Ευρώπη μα και τα Βαλκάνια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό γλυκό μαλακό τυρί (ρικότα ή ανθότυρο) 300 ml κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά 5 κρόκους αβγών 110 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και τριμμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαμιά φορά μαγειρέυω τρεις μέρες στην σειρά και την τέταρτη τρωμε περισεύματα. Ο πεθερος μου είναι της άποψης ότι είναι αμαρτία να πετάμε φαγητό και δεν έχει[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr